{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Mad og drikke i udlandet

dinner-asia-planning-local-costs-cover

Mad og drikke rundt om i verden

At spise din vej verden rundt er noget af et eventyr. Selv om du måske er vant til det danske køkken, vil du blive overrasket over al den lækre mad, verden har at tilbyde.

Spis lokalt!

I de fleste lande er det nemt at finde god mad. Ved at spørge andre rejsende eller de lokale vil du sandsynligvis finde de bedste og billigste måltider væk fra turistområderne. Gå altid efter de steder, hvor de lokale spiser - medmindre du vil leve af pizza.

Din rejse byder måske ikke på dyre restaurantbesøg, men du bør forkæle dig selv med et festmåltid af og til.
De billige restauranter og gadekøkkener kan give rejsemave, for de fleste rejsende kan opleve milde former for diarré. Sørg for at tage dine forholdsregler, men lad dig nu ikke skræmme - det lokale køkken skal opleves og byder ofte på de mest fantastiske smagsoplevelser!

 

Et par gode tips

Nogle steder vil du blive udfordret med det lokale sprog på menukortet. Det kan være en spændende oplevelse, så få lidt bekendtskab med de mest almindelige retter, hvis du vil have en idé om, hvad du spiser. 

Hvis du ønsker et risikofrit eventyr, bør du altid drikke flaskevand. Hvis det ikke er muligt, så benyt en form for vandrensning, før du drikker. 

Når du rejser "rough and on the hard side", så sørg for at spise og drikke regelmæssigt, spring aldrig måltider over og undgå for meget junkfood. Det er et simpelt råd, men det vil hjælpe dig til at holde en afbalanceret kost på hele din rejse.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.