{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Omkostninger før afrejse

backpacks-japan-torri-kyoto-planning-backpack-cover

Omkostninger før afrejse

Omkostninger før du rejser består blandt andet af vaccinationer, rejseudstyr, visum, flybilletter, rejseforsikring og måske udgifter i forbindelse med oplevelsesture, som skal købes på forhånd.

Hvad skal du bruge penge på inden du rejser?

Mange udgifter er ganske nemme at forudsige. Med et vaccinationsbudget på omkring 2.000 kroner, vil du kunne få de mest nødvendige vacciner til rejser i udviklingslande. Skal du på en rejse jorden rundt får du ofte brug for hele pakken. Malariapiller skal du huske at tage, når du rejser til områder plaget af malariamyg.

Gode vandresko, en behagelig kvalitetsrygsæk, en sovepose og regntøj er også en post for de fleste. Måske du kan finde noget billigt rejseudstyr på Den Blå Avis eller hos venner eller bekendte der tidligere har været af sted - det er værd at undersøge.

Udgifter til flybilletter afhænger naturligvis af, hvor du vil hen. Hvis du kun ønsker at besøge et enkelt kontinent uden for Europa, så beregn 4.000-9.000 kr. for flybilletten. De billigste jorden rundt billetter kan købes fra 10.000-12.000 kr. "The sky is the limit" for de dyreste pakker, da du jo altid kan blive ved med at flyve, men for 15.000-21.000 kr. får du en ultimativ jorden rundt billet.

Udgifter til praktiske ting

Ud over rejseudstyr og flybilletter, skal du huske lægge penge til side til ting af mere praktisk karakter. Det kan både være relevante vaccinationer, visum og rejseforsikring. Det er ting, du absolut ikke bør spare væk!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.