{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Oplevelser og aktiviteter

snorkeling-planning-activities-cover

Oplevelsesrejser som del af din rundrejse

Som førstegangsrejsende kan du godt komme til at føle dig lidt urolig i starten af din backpackertur. For at sikre dig en komfortabel start, anbefaler vi en rundrejse med andre unge i en mindre gruppe som det første på rejsen. Lad os hjælpe med at finde den helt rigtige til dig!

Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

Hvad er en oplevelsesrejse?

Oplevelsesrejser foregår i mindre grupper, og er forudbestilte ture med engelsktalende guider, hvor der er taget hånd om alt det praktiske. På disse ture rejser du typisk med 10-20 andre unge. Det kunne være 14 dages rundtur i Vietnam, en uge på dykkerskole i Thailand, en måned på tværs af USA, to ugers safari i Tanzania eller en firedages trekkingtur langs Inca trail i Peru - mulighederne er uendelige!

Hvorfor booke en oplevelsesrejse?

Du får en god oplevelse og start på rejsen, og samtidig forbereder du dig på at rejse videre på egen hånd. Mange rejsende er så tilfredse med denne rejseform, at de bestiller endnu flere ture senere under rejsen, simpelthen fordi oplevelserne er unikke, og du får en masse nye venner.

Vi samarbejder med de førende turistguider på hvert kontinent og tilbyder mere end 1000 forskellige oplevelsesture i hele verden. Din rejsekonsulent kan fortælle dig mere om de forskellige former for ture og hvilke der passer bedst ind i din rejse.

Du kan se alle dine muligheder for oplevelsesrejser her.

Andre aktiviteter på rejsen

En rundrejse er én ting, men der findes mange andre aktiviteter, du kan planlægge ind som en del af din store rejse. Var det noget med at bruge nogle dage på en surfcamp, hvor du kan lære at surfe? Eller hvad med at tage et dykkercertifikat? Det kan også være, du gerne vil arbejde frivilligt som en del af din rejse?

Uanset hvilke aktiviteter, du drømmer om, så kan vi hjælpe med at planlægge dem for dig!

Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.