{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Pakkeliste - hvad skal du have med på rejsen?

backpack-wooden-bench-view-planning-costs-before-trip-cover

Pakkeliste - hvad skal du have med på rejsen?

”Less is more” siger et klassisk ordsprog. Det har aldrig været mere sandt, når det bliver tid til at pakke til rejsen. Det kan være svært at gennemskue, hvad du får mest brug for på din ferie, og vi hjælper dig derfor med en vejledende huskeliste/pakkeliste til din ferie. 

Det lyder måske lidt fjollet, men der er en masse gode grunde til, hvorfor du hellere skal pakke lidt mindre, end du måske regner med, når du skal backpacke eller på en jordomrejse. For det første, er det irriterende at slæbe rundt på en tung taske hele tiden. For det andet, har du plads til alle de ting du helt sikkert kommer til at købe på din rejse. Og du behøver have alt med hjemmefra, du kan altid købe de basis ting, som du skal bruge, uanset hvor du befinder dig i verden - og ofte til en langt lavere pris end derhjemme.

Backpacker In Misty Forest
Sørg for at skaffe den rigtige rygsæk
Rygsækken skal i sig selv være komfortabel at have på og være tilpasset til dit køn, højde og vægt. De fleste outdoor butikker (og måske endda din KILROY rejsekonsulent) kan give dig en masse gode råd i forhold til hvilken rygsæk, du skal vælge. Uanset hvad, skal du ikke købe en rygsæk, der er for stor. Når du er på backpacking rejse, bærer du al din bagage på ryggen - ofte i længere tid ad gangen, og det er ikke sjovt at gå og slæbe rundt på en overfyldt taske! Vi anbefaler, at du holder dig en rygsæk på 50-70 liter. Alt over 70 liter er alt for meget.

Hvilke ting skal du pakke til din rejse og medbringe hjemmefra?

 • Én rygsæk eller taske 
 • En mindre kompakt rygsæk til kortere dagsture og vandreture
 • Et kompakt regntæt cover til at beskytte din rygsæk
 • Et par gode vandresko eller støvler
 • Et lille og kompakt førstehjælpssæt med nødvendig medicin og sterile kanyler.
 • Standard toiletsager (solcreme, tandpasta etc.)
 • Klipklappere (både til når det er varmt og i badet på dit hostel)
 • Kopier af dine rejsedokumenter; pas, billetter, vouchers osv.
 • Lommelygte
 • En let hat, kasket eller lignende
 • En god regnjakke, poncho eller paraply
 • Schweizer-kniv eller lignende praktisk værktøj
 • Et hurtigtørrende håndklæde
 • Adapter og evt mindre mindre stikdåse til flere opladninger samtidig 

Med disse ting i din rygsæk vil du klare dig godt de fleste steder. Og så vil vi lade det være op til den enkeltes forfængelighed at bestemme hvor meget tøj og andet grej der skal medbringes. 

Det kan være en god ide, at købe et par packing cubes sæt, som du kan sortere dit tøj og accessories i. Det gør det meget nemmere at holde styr på dine ting og det gør det også meget hurtigere at pakke din taske, når du skal rejse videre. 

Rejseplanlægning med en rejseguide, et kort og en rygsæk

Pak kun det nødvendige

Du kan overveje at medbringe andre ting afhængig af destination og formål med rejsen. Under ophold på backpacker-hostels og andre former for simpel indkvartering vil det være smart med en kompakt sovepose og et rejsehåndklæde (hurtigtørrende). 

Myggebalsam er tilrådeligt i nogle regioner i verden, men det er ofte bedst at købe lokalt. Medbring ikke unødige ting, såsom den klassiske hørtørrer, da de er for klodsede og sjældent passer ind i stikkontakterne. 

Er du klar til at komme afsted?

Chancen for at du er endt her, fordi du snart skal ud at rejse (eller i hvert fald overvejer det kraftigt) er rimelig stor. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rejsedestination, et skræddersyet program eller du bare gerne vil booke dine fly og aktiviteter samme sted, står vi klar til at hjælpe. Vores erfarne rejsekonsulenter kan sammensætte den helt perfekte rejse til dig. Skriv til os via knappen nedenfor!

Skriv til os!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.