{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Grupperundrejser i Afrika

Oplev dyrelivet på en grupperejse i Afrika
Grupperundrejse i Afrika giver nogle fantastiske stunder

Tag på en fantastisk rundrejse i Afrika

Drømmer du om at opleve Afrikas mange smukke naturseværdigheder, dyreliv og de helt exceptionelle kulturer, der kendetegner kontinentet, så bør du virkelig overveje at gøre det sammen med andre på en grupperejse.

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvorfor tage på grupperundrejse i Afrika?

For det første kan det være svært at planlægge den helt store rundrejse selv i Afrika, da infrastrukturen sjældent er synderlig imponerende. For det andet er der mange ting, man skal være opmærksom på; f.eks. når man krydser landegrænser, og skal kommunikere med officials. På en grupperejse vil der altid være lokale guides, der ved lige nøjagtig, hvor du kan stoppe op, hvor du bør handle ind, hvor det er sikkert at veksle penge, hvor der er størst chance for at spotte vilde dyr, og så slipper du for selv at skulle køre de mange kilometer, som man tilbagelægger.

Og så er der selvfølgelig det vigtigste element: Det sociale. Der er virkelig ikke noget som en hyggelig aftenstund omkring bålet på et campsite midt i ingenting i Afrika, hvor du kan nyde en kold øl i selskab med andre eventyrere fra hele verden.

Hvem kan tage på grupperundrejse i Afrika?

Alle! Vi sender både mange venner, kærestepar og solorejsende af sted på vores rundrejser i Afrika. Tager du på en grupperejse, så anbefaler vi altid, at du rejser med et åbent sind og i øvrigt er interesseret i den sociale del, da I kommer til at bruge en del tid sammen. I deler alle oplevelser, og du vil hurtigt opleve at der på en grupperejse hersker en stærk fællesskabsfølelse, og for rigtig mange af vores rejsende er en grupperejse i Afrika også ensbetydende med en masse nye venskaber på tværs af landegrænser.

Hvorfor tage på rundrejse med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.