{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Tag på rundrejse i Vietnam

rundrejse i vietnam
rundrejse i vietnam

Vil du på rundrejse i Vietnam?

Rejs fra nord til syd, eller syd til nord på en rundrejse i Vietnam sammen med andre backpackere. Oplev alle de ikoniske seværdigheder i det historiske land, når du rejser rundt i en gruppe, og dermed får mulighed for at kombinere store oplevelser med muligheden for at danne nye venskaber.   

Jeg vil vide mere om rundrejser i Vietnam

Hvad kan du opleve på en rundrejse i Vietnam?

På en rundrejse i Vietnam er der mulighed for at opleve alt det bedste, landet har at byde på. Sejl rundt i Halong Bay, trek i de fedeste omgivelser i Sapa, oplev den ikoniske Golden Bridge, besøg spektakulære grotter, gå på opdagelse i Hanoi eller Ho Chi Minh City eller nyd det fantastiske strandliv i Nha Trang. 

Der findes mange forskellige former for rundrejser i Vietnam, og du kan både sejle, rejse på motorcykel eller med bus for at nævne et par eksempler. 

Hvorfor tage på rundrejse i Vietnam?

Hvis du selv gerne vil slippe for at planlægge din rejse i Vietnam, er det oplagt at tage på en rundrejse. Her får du mulighed for at opleve alt det, der er værd at se, og så kan du på samme tid få en masse nye venner på rundrejsen. Da I rejser i grupper, nogle større end andre, er det oplagt at vælge muligheden, hvis du gerne vil have det sociale element som ekstra krydderi på din rundrejse. Hvis du aldrig har prøvet at tage på rundrejse i en gruppe før, eller er i tvivl om det er noget for dig, så lad os vende muligheden sammen. 

Hvem tager på rundrejse i Vietnam? 

I virkeligheden kan alle tage på rundrejse, og vi oplever både solo-rejsende, kærestepar og vennepar rejser med på disse rundrejser. Hovedårsagen er, at du slipper for planlægningen og får mulighed for at dele dine mange oplevelser med de andre i gruppen.  

Hvorfor tage på rundrejse i Vietnam med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.