{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

rundrejse i cuba
rundrejse i cuba

Mojitos og salsa på din rundrejse i Cuba

En rundrejse i Cuba er en fantastisk måde at opleve et land, hvor tiden praktisk talt står stille. Du kan være sikker på at adoptere den afslappede livsstil, når du besøger de kridhvide sandstrande, går på oplevelse i Havana og drikker mojitos sammen med de andre i gruppen.

Jeg vil vide mere om rundrejser i Cuba

Hvorfor tage på rundrejse i Cuba?

En rundrejse i Cuba er en glimrende måde at opleve alt det bedste, landet har at byde på, uden du selv skal stå for planlægningen. Læn dig tilbage og nyd de mange seværdigheder, som du kommer til at dele med resten af gruppen, du rejser sammen med. Der er masser af muligheder for at kombinere en rundrejse i en gruppe med en videre rejse på egen hånd, og det er en nem måde at få set alle de mange finurlige afkroge landet byder på, samtidig med at du får nye venner fra hele verden.

Hvem tager på rundrejse i Cuba?

Vi oplever, at der er en god variation blandt dem, der tager på en rundrejse i Cuba. Det betyder at du både vil støde på solo-rejsende, kæreste- og vennepar. Fælles for dem alle er dog, at når de vælger at tage på en rundrejse i en gruppe, er det fordi, de vægter det sociale element højt. Nyd en mojito sammen med de andre om aftenen, efter I har været igennem en dag fyldt med fede oplevelser. 

Hvorfor tage på rundrejse i Cuba med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.