{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Grupperundrejser i Europa

rundrejser i grupper i europa med andre unge
rundrejser i grupper i europa med andre unge

Tag på rundrejse i Europa

En rundrejse i Europa sammen med andre er en glimrende mulighed for at komme ud og opleve en masse sammen med andre, uden at skulle rejse hele jorden rundt. Der er masser af spændende ting at opleve i Europa, og du kan tage på grupperejse i mange forskellige lande. Om du er til Islands smukke gletsjere og muligheden for at se nordlys eller til Kroatiens azurblå hav, er op til dig.

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvem kan tage på rundrejse i Europa?

Alle! Vi sender både mange venner, kærestepar og solorejsende af sted på vores rundrejser i Europa. Tager du på en grupperejse, så anbefaler vi altid, at du rejser med et åbent sind og i øvrigt er interesseret i den sociale del, da I kommer til at bruge en del tid sammen. I deler alle oplevelser, og du vil hurtigt opleve at der på en grupperejse hersker en stærk fællesskabsfølelse, og for rigtig mange af vores rejsende er en grupperejse i Europa også ensbetydende med en masse nye venskaber på tværs af landegrænser.

Hvorfor tage på rundrejse med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.