Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tag på rundrejse i Costa Rica

rundrejse i costa rica
rundrejse i costa rica

Tropiske rundrejser i frodige Costa Rica

Der er god grund til at glæde sig, hvis du drømmer om en rundrejse i Costa Rica, der byder på frodige regnskove og legendariske surfstrande. På en rundrejse i Costa Rica kommer du rundt til alle de fedeste steder som f.eks. Monteverde, San Jose, Santa Teresa og mange flere. 

Jeg vil vide mere om rundrejser i Costa Rica

Hvorfor tage på rundrejse i Costa Rica?

En rundrejse i Costa Rica er en glimrende anledning til at pudse dine sociale evner af, samtidig med at du får natur, adventure og adrenalin-oplevelser i massevis. Du slipper selv for planlægningen af eventyret, og kan glæde dig til at opleve alle de fede steder, landet har at byde på sammen med den lokalkendte guide og de øvrige i gruppen. Kan du f.eks. ikke tale spansk, er det en stor fordel at rejse sammen med andre, og særligt med en guide, der begår sig på spansk. I de fleste af de mellemamerikanske lande kan der nemlig godt være langt mellem lokale med fornuftige engelskkundskaber.

Hvad kan man opleve på en rundrejse i Costa Rica?

Costa Rica er et utrolig mangfoldigt land, forstået på den måde, at du både kan få spektakulær natur, fantastiske surfstrande og lokal kultur - ja selv på en af de kortere ture, kan du ofte opleve alt dette. Glæd dig f.eks. til adventure som ziplining eller rafting i Monteverde eller skønne beach vibes i Santa Teresa. På flere af rundrejserne i Costa Rica er der mulighed for at lære spansk undervejs, hvilket vil give dig en stor fordel, hvis du planlægger at rejse videre i enten Mellem- eller Sydamerika efterfølgende på egen hånd.

Hvem tager på rundrejse i Costa Rica?

Det er i virkeligheden et meget varieret mix af rejsende, der vælger at tage på rundrejse i Costa Rica, såvel som andre steder. Vi ser både kæreste- og vennepar samt solorejsende, der vælger at tage af sted på en rundrejse. Når du vælger at rejse i en gruppe med andre, følger der selvfølgelig lidt sociale "forpligtelser" med, og man får langt mest ud af det, hvis man rejser af sted med et åbent sind og er nysgerrig på at lære de andre i gruppen at kende. Hvis du er i tvivl om en rundrejse i en gruppe er noget for dig, så lad os sammen finde ud af det.     

Hvorfor tage på rundrejse i Costa Rica med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter

Populære grupperejser i Costa Rica

Vi sammensætter de fedeste oplevelsesrejser, hvor unge rejser rundt i grupper med andre. Her får du et par af vores favoritter.
Se alle oplevelsesrejser

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.