{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Tag på rundrejse i Costa Rica

rundrejse i costa rica
rundrejse i costa rica

Tropiske rundrejser i frodige Costa Rica

Der er god grund til at glæde sig, hvis du drømmer om en rundrejse i Costa Rica, der byder på frodige regnskove og legendariske surfstrande. På en rundrejse i Costa Rica kommer du rundt til alle de fedeste steder som f.eks. Monteverde, San Jose, Santa Teresa og mange flere. 

Jeg vil vide mere om rundrejser i Costa Rica

Hvorfor tage på rundrejse i Costa Rica?

En rundrejse i Costa Rica er en glimrende anledning til at pudse dine sociale evner af, samtidig med at du får natur, adventure og adrenalin-oplevelser i massevis. Du slipper selv for planlægningen af eventyret, og kan glæde dig til at opleve alle de fede steder, landet har at byde på sammen med den lokalkendte guide og de øvrige i gruppen. Kan du f.eks. ikke tale spansk, er det en stor fordel at rejse sammen med andre, og særligt med en guide, der begår sig på spansk. I de fleste af de mellemamerikanske lande kan der nemlig godt være langt mellem lokale med fornuftige engelskkundskaber.

Hvad kan man opleve på en rundrejse i Costa Rica?

Costa Rica er et utrolig mangfoldigt land, forstået på den måde, at du både kan få spektakulær natur, fantastiske surfstrande og lokal kultur - ja selv på en af de kortere ture, kan du ofte opleve alt dette. Glæd dig f.eks. til adventure som ziplining eller rafting i Monteverde eller skønne beach vibes i Santa Teresa. På flere af rundrejserne i Costa Rica er der mulighed for at lære spansk undervejs, hvilket vil give dig en stor fordel, hvis du planlægger at rejse videre i enten Mellem- eller Sydamerika efterfølgende på egen hånd.

Hvem tager på rundrejse i Costa Rica?

Det er i virkeligheden et meget varieret mix af rejsende, der vælger at tage på rundrejse i Costa Rica, såvel som andre steder. Vi ser både kæreste- og vennepar samt solorejsende, der vælger at tage af sted på en rundrejse. Når du vælger at rejse i en gruppe med andre, følger der selvfølgelig lidt sociale "forpligtelser" med, og man får langt mest ud af det, hvis man rejser af sted med et åbent sind og er nysgerrig på at lære de andre i gruppen at kende. Hvis du er i tvivl om en rundrejse i en gruppe er noget for dig, så lad os sammen finde ud af det.     

Hvorfor tage på rundrejse i Costa Rica med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.