{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Grupperundrejser i Nordamerika

Grupperejser med andre unge i Nordamerika
Grupperejser med andre unge i Nordamerika

Tag på en fantastisk grupperejse i USA eller Canada

En af de allermest populære måder at opleve Nordamerika på, er ved at tage på en grupperundrejse sammen med andre eventyrere fra hele verden. Både USA & Canada er populære rejsemål for unge, der gerne vil på en grupperundrejse. 

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvorfor tage på en grupperejse i Nordamerika?

Hvis du skal have alle de store oplevelser med, når du rejser rundt i enten USA eller Canada, så er en grupperejse en glimrende idé. Her er der sørget for al planlægningen samt transporten. Og tro os, I kommer til at tilbagelægge mange kilometer på en grupperejse i Nordamerika. På en grupperejse i Nordamerika kan du i øvrigt være sikker på, at du kommer til at få alle de store højdepunkter med på din rejse.

Og så er der naturligvis det nok vigtigste element; Det sociale. På en grupperundrejse kommer du til at møde masser af andre unge fra hele verden, og vores erfaring siger os, at det for manges vedkommende er starten på nye venskaber for livet.

Hvem kan tage på rundrejse i Nordamerika?

Alle! Vi sender både mange venner, kærestepar og solorejsende af sted på vores grupperundrejser i Nordamerika. Tager du på en grupperejse, så anbefaler vi altid, at du rejser med et åbent sind og i øvrigt er interesseret i den sociale del, da I kommer til at bruge en del tid sammen.

 

 

 

Hvorfor tage på rundrejse i Nordamerika med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.