{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Grupperundrejser i Oceanien

Tag på grupperejse i Oceanien med andre unge
Få nye venner på din grupperundrejse i Australien

Tag på den fedeste rundrejse i Oceanien

Oceanien består af masser af oplagte destinationer, hvor du kan tage på en grupperejse sammen med andre unge. Så får du både alle de fede oplevelser, samtidig med at du møder en masse nye unge fra hele verden!

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvorfor tage på grupperundrejse i Oceanien?

På en grupperejse er al transport og alle de vigtigste seværdigheder klaret for dig, og du behøver derfor ikke selv stresse med at finde vej fra A til B, overnatning og alt der hører til, når man selv planlægger sin rundrejse. Med lokale guides, er du i øvrigt sikker på, at du kommer til at opleve alt, der er værd at opleve på din rundrejse i Oceanien.

Og så må du ikke glemme det sociale ved en grupperejse Down Under. Når I rejser sammen i en gruppe, kommer man automatisk tæt på hinanden, og der opstår ofte rigtig gode venskaber på tværs af landegrænser. Glæd dig til at nyde en kold øl sammen med resten af gruppen, når I om aftenen sidder sammen og hygger i jeres camp for dagen. 

Hvem kan tage på rundrejse i Oceanien?

Alle! Vi sender både mange venner, kærestepar og solorejsende af sted på vores grupperundrejser i Oceanien. Tager du på en grupperejse, så anbefaler vi altid, at du rejser med et åbent sind og i øvrigt er interesseret i den sociale del, da I kommer til at bruge en del tid sammen.  

Hvorfor tage på rundrejse i Oceanien med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.