{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

rundrejse i ecuador
rundrejse i ecuador

Tag på rundrejse i Ecuador

Der venter dig en rundrejse med mange forskellige indtryk, hvis du tager på en rundrejse i Ecuador. Her kan du både opleve Amazonasjunglen på nært hold, komme forbi små lokale landsbyer, besøge episke strande, gå på opdagelse i hovedstaden Quito og spotte et af verdens mest mangfoldige dyreliv på Galapagos-øerne. 

Jeg vil vide mere om rundrejser i Ecuador

Hvorfor skal du tage på rundrejse i Ecuador?

Du skal tage på rundrejse i Ecuador, hvis du gerne vil opleve en varieret verden fuld af fantastiske naturlandskaber, lokale landsbyer og et vanvittigt dyreliv. Særligt Galapagos-øerne er noget for sig, og du kan glæde dig til ligge side om side med søløver og de verdenskendte Iguana-drager på stranden! Dét er selvfølgelig når du ikke er ude at dykke eller på opdagelse blandt øernes fauna, der er helt spektakulært.

Hvis ikke du kan snakke spansk, er det en stor fordel for dig at rejse rundt i en gruppe med en guide, der er lokalkendt og som står for planlægningen af både transport og aktiviteter. Du skal egentlig blot koncentrere dig om at nyde rejsen sammen med de andre i gruppen.

Hvem tager på rundrejse i Ecuador?

Ecuador er et populært rejsemål, og det især på grund af de mange forskellige indtryk man får sig, når man er færdig med rundrejsen. Mange vælger at rejse solo, eller som venne- eller kærestepar, og det giver en god dynamik i gruppen, hvor det sociale er i højsædet. Er du i tvivl om, om en rundrejse i Ecuador er noget for dig, så lad os tage en snak om mulighederne.  

Hvorfor tage på rundrejse i Ecuador med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.