{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari i Afrika

Safari i Afrika | Oplev dyrelivet i Afrika | KILROY
Safari i Afrika | Oplev dyrelivet i Afrika | KILROY

Tag på safari i Afrika

Safari i Afrika er én af de ting du må og skal opleve mindst én gang i livet. Det er fantastisk at opleve de store dyr i deres rette element og opleve dem der, hvor de bor og hører hjemme. Du får følelsen af at være "på besøg" hos dyrene, og en safarioplevelse efterlader sig enorme indtryk på dig. Lad os hjælpe dig med at planlægge den perfekte oplevelse for dig!

Book et møde og hør om mulighederne!

Få det meste ud af din safaritur i Afrika

Inden du planlægger din safari i Afrika bør du gøre dig nogle overvejelser:

  • Hvilke dyr vil du se?
  • Hvordan foretrækker du at blive transporteret?
  • Hvordan er dit komfortbehov i forhold til overnatning?

Der kan være stor forskel på kvalitet og indhold på safariture i Afrika, så for at hjælpe dig til den bedste oplevelse, har vi valgt de bedste muligheder for safarirejser i Afrikas fantastiske nationalparker.

Hvor kan man tage på safari i Afrika?

De mest kendte safariparker i Afrika er Masai Mara i Kenya, Serengeti i Tanzania og Krüger Nationalpark i Sydafrika. Men der findes masser af andre muligheder, hvor dyrebestanden er lige så overvældende som i ovennævnte nationalparker, ofte endda med mindre turister.

Hvor meget tid har du?

Hvis du vil se mange dyr på mindst mulig tid er Masai Mara eller Serengeti gode valg. Hvis du har mere tid, anbefaler vi, at du tager på en lidt længere safarirejse med et lidt bredere udvalg af nationalparker. Så er der i øvrigt også størst mulighed for at se the Big Five, hvilket er en drøm for mange, der tager på safarirejse til Afrika.

Nogle af de mere undervurderede safaridestinationer er Botswana, Uganda eller Namibia. Her får du også et vanvittigt dyreliv, og oplevelserne er store! Gorillatreks i Uganda eller safari inklusiv overnatning i Okavango Delta i Botswana er helt fænomenale oplevelser. 

Hvor kan man se The Big Five?

Som mange andre, der drømmer om at tage på safari i Afrika, er du sikkert også på jagt efter at se The Big Five, der er elefant, løve, bøffel, leopard og næsehorn. Det er aldrig en garanti, at man ser dem, men som udgangspunkt lever de i hvert fald i følgende nationalpark:

Sydafrika: Krüger National Park, Madikwe og en række private gamereservater

Botswana: Okavango Delta og Chobe National Park

Namibia: Etosha National Park

Kenya: Masai Mara

Tanzania: Serengeti og Ngorongoro Crater

Vil du på safari i Afrika?

Hvis du drømmer om at tage på safari i Afrika, kan du læse mere om de forskellige destinationer needenfor, ligesom du får et overblik over alle de safarioplevelser, vi kan hjælpe dig med. Det kan være tricky at planlægge dit safarieventyr, så vi er altid klar på at hjælpe dig med at sammensætte safarirejsen som en del af en større rejse, eller som en oplevelse for sig selv. Skriv til os, og vi guider dig igennem planlægningsfasen.

Jeg vil vide mere om safari i Afrika

Hvorfor tage på safari i Afrika med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.