{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari i udlandet

Safari i udlandet | Safari på din rundrejse | KILROY
Safari i udlandet | Safari på din rundrejse | KILROY

Safari i udlandet

Kom helt tæt på dyrelivet og oplev safari i verdensklasse. Det er en både fed og fascinerende følelse at komme helt tæt på natur og dyreliv og opleve verden med alle sanserne åbne.

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvor er det bedst at tage på safari?

Et af de bedste steder at tage på safari er selvfølgelig i Afrika, nærmere bestemt det sydlige Afrika, hvor det meste af området er dækket af savanne med masser af muligheder for at se Afrikas vilde dyr. Vi kan arrangere safari i de store nationalparker som Krüger Nationalpark, Masai Mara og Serengeti Nationalpark, men vi har også safarirejser til de mindre kendte nationalparker.

Udover Afrika findes der også mange andre steder, hvor safari kan være mindst lige så fascinerende. Du kan f.eks. tage på marine-safari på Galapagos ud fra Ecuadors kyst, regnskovs-safari i Amazonas i enten Brasilien, Peru, Bolivia og Ecuador, opleve de vilde dyr i Asien eller komme helt tæt på havets kæmper på hvalsafari i Australien.

Safari i Asien - Sri Lanka

Selvom Sri Lanka måske ikke er det første land, du tænker på, når det kommer til safari og vildt dyreliv, er det en af de bedste steder i Asien at tage på safari. Vi har tre favorit områder, når det kommer til at se vilde dyr i Sri Lanka. Vil du gerne se elefanter, så er Udawalawe National Park et godt valg. Parken er berømt for sin voksende elefantpopulation, og tilbyder tætte møder med disse milde kæmper. 

Hvis du leder efter mere variation, især på landskabsfronten, så er Wilpattu National Park en skjult perle med frodige jungler, flotte søer og leoparder. Det er den største nationalpark i Sri Lanka, men dens placering i nordøst gør den lidt mindre besøgt. Yala National Park er det mest berømte område at se dyreliv i Sri Lanka, og her er der en stor variation af dyreliv, bl.a. leoparder, elefanter og forskellige fuglearter. 

Hvornår er det bedst at tage på safari?

Når du har besluttet dig for at tage på safarirejse, er der flere ting du skal tage stilling til. En af de mest væsentlige er hvorvidt du ønsker at tage afsted i den tørre sæson, hvor vejret er pragtfuldt, men der typisk vil være mange andre rejsende, og landskabet er tørt, eller i den frodige sæson (regnsæsonen), hvor vejret kan være meget omskifteligt, men der er færre turister og naturen er helt fantastisk.

Regsæsonen falder på forskellige tidspunkter i løbet af året afhængig af, hvilken safari-destination man vælger. Du kan se regnsæsonen for vores mest besøgte safari-destinationer nedenfor:

Tanzania: marts - maj

Sydafrika: december - februar

Kenya: april - maj, november - december

Namibia: november - april

Botswana: november - april

Sri Lanka: oktober - januar, maj - jul

Galapagos: januar - april

Brasilien, Peru, Ecuador, Bolivia: januar - april

Hvad oplever man på safari?

Når man er på safarirejse vil man få mange helt unikke oplevelser med både naturen og dyrelivet i det land eller område man besøger. Hvis du tager til Afrika vil der være gode muligheder for at opleve The Big Five: løve, leopard, bøffel, elefant og næsehorn, såvel som andre klassiske afrikanske dyr som giraffer, zebraer, gazeller, krokodiller, gnu for bare at næsne nogle få.

Hvis du derimod tager på marine-safari på Galapagos vil du opleve masser af liv under havets overflade som havskildepadder, rokker, små pingviner, hammer hajer og meget mere. Uanset, hvor din safarirejse tager dig hen kan du være helt sikker på, at du vil komme hjem med mange store oplevelser i bagagen.

Hvad drømmer du om?

Hvorfor tage på safari med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så du kan være sikker på at tingene er i orden, og at du får nogle unikke oplevelser, når du rejser med os.

Altid til rådighed

Vi er der altid for dig. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig, så du kan fokusere på din fantastiske rejse!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen. Vi anbefaler, at du planlægger rejsen i god tid minimum 4 månder før du skal afsted, så du får den rejseoplevelse du drømmer om!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.