{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari i udlandet

Safari i udlandet | Safari på din rundrejse | KILROY
Safari i udlandet | Safari på din rundrejse | KILROY

Safari i udlandet

Kom helt tæt på dyrelivet og oplev safari i verdensklasse. Det er en både fed og fascinerende følelse at komme helt tæt på natur og dyreliv og opleve verden med alle sanserne åbne.

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvor er det bedst at tage på safari?

Et af de bedste steder er selvfølgelig safari i Afrika, hvor det meste af kontinentet er dækket af savanne med masser af vildtliv og perfekte safarimuligheder. Vi kan arrangere safari i de store nationalparker som Krüger National Park og Masai Mara, men vi har også ture til de mindre kendte nationalparker.

Udover Afrika finder der mange andre steder hvor safari kan være mindst lige så fascinerende fx. safari på Galapagos ved Ecuador, safari i Brasilien og flere steder i Asien og Australien.

Hvorfor tage på safari med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.