{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sejlads og øhop i udlandet

Sejlads i udlandet | Øhop i udlandet | KILROY
Sejlads i udlandet | Øhop i udlandet | KILROY

Sejlads og sejlture i udlandet

Er du glad for livet på havet, så kan vi varmt anbefale at sejle i udlandet og vi tilbyder dagsejladser og længere sejlture hvor du sætter kurs mod fjerne kyster, der ikke kan nåes på anden vis. Øhop med andre eventyrlystne og bo på båden. Sejl af sted, få vind i håret og nyd naturen og synet af horisonten og de fjerne kyster. Hvis det virker uoverskueligt, så hjælper vi dig selvfølgelig med mulighederne.

Book et møde og hør om mulighederne!

Sejlture i verdensklasse

70 % af Jordens overflade er dækket af vand, så hvad ville være mere naturligt end at kaste dig ud i det våde element på din rejse? Bo ombord på en båd i en dag eller flere dage. Vi kan arrangere sejlture i bl.a disse lande: Antarktis, Australien, Brasilien, Cambodia, Chile, Cuba, Ecuador, Indien, Mexico, Peru og Vietnam og vi garanterer vind i håret og fede minder.

Vil du øhoppe?

Hvis du drømmer om at øhoppe på din rejse, har vi op til flere sejlture hvor du ser forskellige øer, oftest i varme lande, bor på båden, men også kommer til fastlandet og ser forskellige områder af landet. Vi kan tilbyde øhop i bl.a. disse lande: Fiji, Filippinerne, Grækenland, Kroatien, Indonesien, Maldiverne, Thailand og Tyrkiet.

Har du spørgsmål om at sejle i udlandet, eller vil du blot have hjælp med at sammensætte din rejse til søs, er du altid velkommen til at kontakte en af vores rejsekonsulenter.

Hvorfor sejle i udlandet med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.