{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Vlog: Sandheden om sabbatåret med Mads og Emil

Emil Mads Together

Tag med på Mads og Emils helt store sabbatårsrejse

Medmindre du er fra Ringe og omegn på Fyn, så kender du med al sandsynlighed ikke Mads og Emil. I 2019 valgte de to unge fynske venner at sætte kurs mod Syd- og Mellemamerika på deres sabbatår. Men turen skulle ikke blot opleves og mærkes; den skulle også dokumenteres og deles. 'Sandheden om Sabbatåret' er deres fortælling. Råt, uforsødet og autentisk. Går du med planer om et sabbatår, eller en pause fra job, skole eller fra livet generelt, bør du se denne serie, der går tæt på drengenes store sabbatårsrejse.

En rejse der både bød på storslåede oplevelser, men også udfordringer samt en overrepræsentation af småkryb til tider. Men når man lige mærker efter, "så giver det pludselig mening. Al den tid man har brugt på 'slavearbejde'. Når man kan bytte det til det her, så virker det okay."

 

Syd Og Mellemamerika (1)
Se hele drengenes rejse her
Her kan du se hele den rejse, de to drenge har været på. Du kan bruge ruten til inspiration, hvis du også drømmer om en sabbatårsrejse til Syd- og Mellemamerika.

Et par helt almindelige fynske 'makkere'

Sådan beskriver de sig selv, Mads og Emil. Men selvom man blot er et par helt almindelige fynske 'makkere', så kan man sagtens være i stand til at lave en vildt fed mini-dokumentar. I denne serie, kommer vi helt tæt på to gutter, der sætter sig for at udforske Syd- og Mellemamerika på godt og ondt. Okay, lad os være ærlige. Mest godt.

Sandheden om Sabbatåret er ikke blot en rejse i normal forstand, men også en personlig rejse, hvor de to drenge forsøger at finde svar på, om man overhovedet lærer noget af at opleve verden. Er det besværet værd? Og bliver man overhovedet klogere, eller er det blot spild af tid og penge?

Se denne officielle trailer for serien her.

"Jeg synes at der danner sig et billede af at vi kører alting på impulser og gennemtænker intet..."

Emil
Emil In Jungle In Costa Rica
Sandheden om Sabbatåret - Costa Rica
Costa Rica er fyldt med smuk natur, jungler og adventuremuligheder - hvilket de to fynboer oplever til fulde. Se begge de to afsnit af drengenes eventyr fra Costa Rica her.
Se afsnittene fra Costa Rica her

Episode 1 & 2: Costa Rica

Mads og Emils sabbatårsrejse begynder i Mellemamerikanske Costa Rica, hvor der blandt andet står et lukket hotel, adventure, jungletreks med dårligt fodtøj og tortilla med kold ost på programmet.

Se traileren for episode 1 og 2 i Costa Rica her:

Emil På Borg I Cartagena
Sandheden om Sabbatåret - Colombia
Her kan du se begge afsnit fra de fynske drenges tur gennem Colombia. Der står blandet andet jungletrekking, Cartagena og dykning på programmet.
Se afsnittene fra Colombia her

Episode 3 & 4: Colombia

Fra Costa Rica rejser de to drenge til Colombia, hvor der blandt andet står trekking, dårlig mave og et besøg i Cartagena på agendaen.

Se traileren for Episode 3 og 4 i Colombia her:

Overlooking River In Peru
Sandheden om Sabbatåret - Peru
Tag med drengene til Peru, hvor de blandt andet skal på et trek til toppen af Andesbjergene, hvor de når frem til majestætiske Machu Picchu.
Se afsnittene fra Peru her

Episode 5 & 6: Peru

Næste stop på rejsen er Peru, hvor drengene blandt andet skal på et udfordrende trek til ruinbyen Machu Picchu. 

Se traileren for Episode 5 og 6 i Peru her:

Mads On Beach In Costa Rica
Sandheden om Sabbatåret - Brasilien
De to sidste afsnit af mini-dokumentaren er fra Brasilien, og dem kan du se her.
Se afsnittene fra Brasilien her

Episode 7 & 8: Brasilien

Sidste destination på den store sabbatårsrejse for Mads og Emil er Brasilien, og storbyen Rio de Janeiro imponerer i særdeleshed.

Se traileren for Episode 7 og 8 i Brasilien her:

Vil du også af sted i dit sabbatår?

Mads og Emil fik hjælp til planlægningen af deres store Sabbatårsrejse, og du kan se hele rejsen her. 

Drømmer du selv om at komme ud og opleve verden i dit sabbatår, så lad os hjælpe dig med planlægningen af dit eventyr. Skriv til os ved at klikke på nedenstående knap, udfyld med så meget info som muligt, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få hjælp til planlægningen her

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.