{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Grupperejse til New York for 10+ personer


rejs på grupperejse til New York - NYC set fra fugleperspektiv
Se hele rejseforslaget her

Rejsetid

8,5 timer

Anbefalet varighed

5 dage+

Highlights

Stemningen & byens historie

Rabatter

Ja, I får gratis ISIC-kort

Skriv til os
Rejs på en fantastisk grupperejse til New York. Hvis I er en gruppe på 10 personer eller flere, så kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres grupperejse til New York, til en super god pris.

Fra-priser på grupperejser til New York
7 dage | 5 nætter

 • Nov-feb: 5.175,-

 • Mar-okt: 5.175,-

Få et gratis tilbud

Prisen inkluderer bl.a.

 • flyrejsen København-New York t/r på økonomiklasse
 • 5 overnatninger i New York
 • bagage
 • og meget mere

Da vi har specialaftaler med flyselskaberne, har vi adgang til gode priser på grupperejser til New York. Vi arrangerer grupperejser til New York for alle gruppesammensætninger fx skoler, foreninger, organisationer, familier og vennegrupper, og det er op til jer, om I blot vil have en god pris på flyrejsen til New York, eller om I også ønsker hjælp til overnatning og evt. oplevelser på grupperejsen til New York. Vi gør det nemt for at rejse mange af sted sammen.

New York gemmer på så mange skatte, at man aldrig når det hele på en grupperejse til New York. På den anden side er der rigtig meget at glæde sig til, og New York er en by man aldrig bliver færdig med at opleve. Derudover er New York så gigantisk, at tilstedeværelsen i byen er en oplevelse i sig selv. 

Grupperejse til New York - sådan hjælper vi jer

Vi er med jer fra A-Z og vi tager os af alt det praktiske på jeres grupperejse til New York. Vi håndterer planlægningen, detaljerne, deadlines, navnelister og evt. ændringer undervejs, og vi sikrer, at I ikke misser nogen vigtige detaljer. I bestemmer om I blot vil modtage et tilbud på flyrejsen til New York, eller om I også vil modtage forslag til indkvartering på jeres grupperejse til New York - med udgangspunkt i jeres budget og ønsker for lokation. Vi vejleder jer også om faglige oplevelser i New York, såfremt I har behov for dette. Det er helt op til jer.

Uanset hvad I ønsker hjælp og vejledning til, er det altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på en grupperejse til New York. Vi er eksperter i grupperejser til New York, og vi sender gerne flere priser til jer fx med forskellige flyselskaber eller på forskellig indkvartering, så I har mulighed for at sammenligne priserne, og finde den pris der passer jer bedst.

Under grupperejsen i New York, kan I få kontakt til os 24/7 på vores nødtelefon, såfremt der skulle blive behov for dette.
Hos er I i trygge hænder fra A-Z.

Kontakt os idag og modtag et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud på jeres grupperejse til New York.

Få et gratis tilbud til NYC

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra start til slut
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse med bad og toilet på gangen ekskl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om New York
 • 'Next Stop' program i New York
 • Alle skatter og afgifter
 • 24 timers nødtelefon under hele rejsen
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Tilkøb af ekstra nætter i New York er altid muligt. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Hvad er ikke inkluderet?

Jeres faglige program er ikke inkluderet i prisen, men vi er altid behjælpelige med at arrangere jeres oplevelser New York, såfremt I ønsker det. Vi har mange samarbejdspartnere og gode priser på fagligt indhold, sightseeing og ture indenfor alle fag og områder.

Spørgsmål? Skriv til os

Godt at vide

Highlights fra det 20. århundredes arkitektur

Dyk ned i New Yorks arkitektur på grupperejsen til New York.

Manhattan, især Midtown-området, er om noget kendt for sin fantastiske skyline og arkitektur. De imponerende bygninger og skyskrabere, som står side om side på det relativt lille område der udgør Manhattan, er netop temaet for denne sightseeing tur, der varer ca. 2,5 time.

Jeres guide tager jer med rundt i Midtown, hvor I vil se og høre historien bag nogle af de imponerende bygningsværker fra det 20. århundrede, arkitekturen, samt det område de ligger i. Enkelte af bygningerne vil også blive udforsket indefra. Højdepunkterne er blandt andet: Det skjulte boligområde Tudor City, FN bygningen, Chrysler Bygningen, Empire State, Grand Central Station, Times Square og Bryant park.

Fra 130,- per person.

City tour med fokus på immigranternes historie

Udforsk den etniske mangfoldighed og livlige indvandrerhistorie på grupperejsen til New York. I starter i Chinatown, Manhattan, som er en af de ældste etnisk kinesiske enklaver i landet. Her hører I om kinesernes kampe i forsøget på at assimilere sig og trives i det amerikanske samfund – her kan bl.a. nævnes kampen mod forskelsbehandling, banderne samt den nuværende vækst i Chinatown.

Derefter ser I den tidligere placering af det meget fattige slumkvarter, Five Points, hvor irske indvandrere og afrikansk-amerikanske immigranter engang kæmpede for overlevelse. Herefter går turen til Little Italy og Nolita, som er traditionelle italienske enklaver der især er kendte for deres
gode mad. Her hører I også om italienerne historie, i kampen for at blive en del af samfundet og New York.

Afslutningsvis kommer I til SoHo, stedet der oprindelig blev kendt for sine fabrikker og sweat-shops, hvor indvandrere arbejdede under dårlige arbejdsforhold og til en lav løn. I dag SoHo lig med banebrydende mode, hippe gallerier og moderne kunstværk.

Hør den spændende historie om immigranternes historie på jeres grupperejse til New York.

Fra 130,- per person.

Harlem - den historiske kamp

Tag på en spændende guidet tur i Harlem har fokus på Afroamerikanernes historie. Turen tager udgangspunkt i kampen for afskaffelsen af slaveriet, borgerrettighedsforkæmperne og frem til i dag, hvor kampen for social retfærdighed og det at skabe et sikkert lokalmiljø stadig er højaktuelle emner. Undervejs på turen kommer I forbi steder som har en historisk betydning og hvor vigtige begivenheder har udspillet sig.

I kommer bl.a. forbi stedet hvor det store oprør i Harlem i 1964 fandt sted, steder hvor de store personligheder som eksempelvis Malcolm X eller Martin Luther King har besøgt, Strivers Row, samt ser eksempler på Street Art der repræsenterer kampen for social retfærdighed, og meget andet. Her igennem får I indblik i både historien og baggrunden for borgerrettighedsbevægelsen, og hvorfor man stadig mener den har sin berettigelse.

Fra 130,- per person.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.