{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Grupperejser til udlandet

Hvis I er en gruppe på 10 personer eller flere, så kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres grupperejse til udlandet. Vi arrangerer grupperejser for skoler, foreninger, organisationer, virksomheder, familier og vennegrupper. Vi har specialaftaler med flyselskaberne, så vi har mulighed for at lave billige grupperejser til hele verden. Vi kan også arrangere jeres grupperejse med tog eller bus. I bestemmer. 

Alle grupperejser til udlandet er unikke med forskelligt indhold, antal rejsende og ønsker for udfaldet af grupperejsen. Det ved vi. Derfor skræddersyer vi jeres grupperejse efter jeres drømme og behov, og ikke mindst budget. Eksempler på grupperejser til udlandet kan være en studietur til Berlin, en firmarejse til Island, en studierejse til Dubai med fokus på arkitektur, en familierejse til New York eller måske en aktiv rejse for venner til Skotland. Dette er blot eksempler og alt er muligt.

Kontakt os, og modtag et gratis, uforpligtende og skræddersyet tilbud på jeres grupperejse til udlandet. Vi gør det nemt for jer at rejse flere af sted sammen og vi sørger for at I ikke misser nogen vigtige detaljer eller deadlines. Vi glæder os til at give jer uforglemmelige oplevelser.

Obs: Vi kan desværre ikke hjælpe med charterrejser!

Få et gratis tilbud

Skriv til os

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.