{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

KDK-staff-daniel

Rejsekonsulent i København

Er du ved at planlægge dit livs rejse, så lad mig hjælpe dig med at realisere dine drømme. Jeg har altid haft en enorm appetit for lande og kulturer, som adskiller sig fra vores, og jeg har derfor gjort det til et mål for mig selv at opleve hver en udkant af verden, mens jeg har mulighed for det.

Min passion for at rejse startede da jeg var helt lille, da mine forældre tog mig med på mine første rejser igennem det centrale og sydlige Europa, og siden da er interessen kun vokset igennem årene, i takt med, at min liste over lande, jeg har rejst i, er blevet længere. Jeg er konstant på jagt efter nye eventyr, og drager udlands til nye, uudforskede destinationer, så snart muligheden byder sig.

Mine rejser har igennem tiden bragt mig til seks forskellige kontinenter, og en bred vifte af fantastiske lande. Min seneste lange tur var en rundrejse igennem både Singapore, Hong Kong, Vietnam, Cambodia, Indonesien, Malaysia, Thailand, Japan og Sydkorea, hvor jeg lavede en bred vifte af ekstremsport, og oplevede friheden ved at rejse på motorcykel igennem Vietnam. Derudover nåede jeg også til Australien på et Work and Holiday visa, hvor jeg kørte fra Cairns, hele vejen ned til Great Ocean Road, for derefter at bo og arbejde i en af mine ynglingsbyer, Melbourne.

Jeg er en kæmpe adrenalinjunkie, som ikke kan få det vildt nok. Derfor opsøger jeg altid adventureaktiviteterne på de destinationer, jeg rejser til, såfremt der er mulighed for det. Jeg har lavet skydive i Dubai, bungy jump i Macau og Ecuador, slingshot, Paragliding og bungyswing i Peru, Inca-trekket til Machu Picchu, biking i Andesbjergende, tubing og rafting i Amazonas, sandboarding og svævefly i den peruvianske ørken. Derudover er jeg også meget glad for strandaktiviteter, som vandski, waveboard, snorkling og dykning.    

Det mest fantastiske ved at rejse er mødet med mennesker, upåagtet om det blot er andre backpackere eller lokale. At lytte til andre menneskers historie og livssyn er en berigelse, som jeg desværre syntes, at vi i alt for høj grad tager forgivet i vores del af verden. De magiske oplevelser og venskaber mennesker imellem, opstår når man møder andre individer og kulturer med en åbenhed og nysgerrighed, som danner fundamentet for en fremtidig relation. Og tro mig, I vil blive overrasket over, hvor lidt had, og hvor meget kærlighed man bliver mødt med ude i den store verden. HUSK at langt de fleste i møder på jeres færden kun ønsker jer det allerbedste.

Så find passet frem og kom afsted, der er en verden fuld af fantastiske steder, oplevelser og mennesker derude, som kun venter på at blive fundet.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.