{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dykning i Indonesien

Dykning i Indonesien | Tag dit dykkercertifikat i Indonesien
Dykning i Indonesien | Tag dit dykkercertifikat i Indonesien

Lær at dykke i Indonesien

Indonesien er fyldt med smukke bounty-øer, og derfor er der også masser af fantastiske dykkerspots i landet. Raja Ampat, Bali, Nusa Lembongan, Gili-øerne, Pulau Weh, Lombok og Komodo for lige at nævne nogle stykker. Når du dykker i Indonesien kan du være heldig at opleve store skabninger som både rokker og hvalhajer, og så naturligvis skildpadder, revhajer og flere tusindvis af farverige fisk.

Hør mere om dykning i Indonesien!

Dykning i Indonesien er for alle niveauer

Uanset hvilket dykkerniveau du har, er der glimrende dykkermuligheder i Indonesien. Du kan vælge at booke et prøvedyk for at se, om dykning er noget for dig. Du kan også vælge at tage dit Open Water dykkercertifikat, eller også kan du, hvis du allerede har det, tage et Advanced dykkercertifikat i stedet. 

Hvorfor dykke i Indonesien med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dykker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.