{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Cambodja

Frivilligt arbejde i Cambodja | KILROY
Frivilligt arbejde i Cambodja | KILROY

Frivilligt arbejde i Cambodja

Gør en forskel for andre og bliv en del af et af vores frivillige projekter i Cambodja. Det er en fantastisk mulighed for at opleve den cambodjanske kultur fra en helt ny side. I Cambodja kan du arbejde frivilligt som sportstræner, engelsk underviser, hjælper på et børnehjem eller som medhjælper på et lokalt hospital.

Når du arbejder frivilligt på din rejse rundt i Cambodja, giver du en hånd til mennesker, der har brug for det. Som frivillig får du følelsen af at din hjælp i den grad bliver værdsat, og du vil opleve glæden ved, hvor lidt der rent faktisk skal til, før det gør en rigtig stor forskel for andre. Som frivillig giver du så lidt, og du får så meget igen.

Hør mere om frivilligt arbejde i Cambodja!

Vi samarbejder med flere forskellige typer af projekter i Cambodja, og du kan både arbejde med undervisning eller mere fysisk krævende arbejde. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål om frivilligt arbejde i udlandet, eller hvis du blot vil have hjælp til at sammensætte et projekt som frivillig med din øvrige rejse til Cambodja.

Hvorfor arbejde frivilligt i Cambodja med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.