{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Asien

Arbejd frivilligt i Asien | Bliv voluntør i Asien | KILROY
Arbejd frivilligt i Asien | Bliv voluntør i Asien | KILROY

Vil du arbejde frivilligt i Asien?

Hvis du leder efter et uforglemmeligt eventyr, der kombinerer kulturelle oplevelser med at gøre en forskel, er Asien nok lige det, du går og leder efter. Det store kontinent tilbyder uanede mængder af muligheder for frivilligt arbejde, både med naturbeskyttelse, vilde dyr, marinekonservering og lokalsamfund.

Uanset hvad din passion er, så har vi et frivilligt projekter der matcher. Du kan hjælpe med at bevare naturen, beskytte truede dyrearter, promovere bæredygtig udvikling og hjælpe marine økosystemet - der er masser af muligheder i Asien. Hvis frivilligt arbejde med børn, unge og lokalsamfundet er mere din kop te, så samarbejder vi også med lokale non-profit organisationer, som gør en kæmpe indsats for at forbedre undervisningsmuligheder, sundhedsvæsnet og bygge huse og offentlige bygninger. Du kan komme til at arbejde med projekter, som forbedrer de lokales adgang til rent drikkevand, støtter projekter som bygger skoler eller hjælpe til med at undervise i trængende områder.

Tag del i frivilligt arbejde på din rejse rundt i Asien, og giv din hjælp til mennesker, der har brug for det. Som frivillig vil du opleve følelsen af, at din hjælp i den grad bliver værdsat, og du oplever glæden ved, hvor lidt der rent faktisk skal til, før du gør en rigtig stor forskel for andre.

Hør mere om frivilligt arbejde i Asien!

Frivilligt arbejde er ikke kunne flot på dit cv, det er er også en fantastisk måde at møde lokalbefolkningen og få en indsigt i kulturen. Derudover arbejder du med mange andre unge fra hele verden, som også prioriterer frivilligt arbejde på deres rejse i verden – og i livet.

Som frivillig giver du så lidt og du får så meget igen. Din hjælp vil i den grad kunne mærkes både under og efter dit ophold. Vi har kontakt til rigtig mange gode og spændende projekter i Asien, bl.a. frivilligt arbejde med dyr og frivilligt arbejde med børn & samfund. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os hvis du har spørgsmål om frivilligt arbejde i udlandet, eller hvis du blot vil have hjælp til at sammensætte et projekt som frivillig med din rejse til Asien.

Hvor kan du arbejde frivilligt i Asien?

Hvorfor arbejde frivilligt i Asien med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.