{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Filippinerne

Frivilligt arbejde i Filippinerne | KILROY
Frivilligt arbejde i Filippinerne | KILROY

Frivilligt arbejde i Filippinerne

Tag til Filippinerne og hjælp til, der hvor der er brug for det. Din hjælp får en stor betydning for andre mennesker, og du kommer hjem fra dit udlandsophold med et andet syn på livet. Et arbejde som frivillig bliver en oplevelse du aldrig vil glemme. Vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige job og arbejde som frivillig på en bred vifte af forskellige projekter i Filippinerne. Du får lov til at arbejde både med den lokale befolkning og med andre unge fra hele verden.

Hør mere om frivilligt arbejde i Filippinerne!

Lad os hjælpe med at arbejde frivilligt arbejde i Filippinerne

Som frivillig giver du så lidt, og du får så meget igen. Din hjælp vil i den grad kunne mærkes både under og efter dit ophold. Vi samarbejder med lokale organisationer, som står for flere forskellige typer af frivillige projekter: frivillig i lokalsamfundet, undervisning, sundhedsvæsnet eller marinekonservering.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål om frivilligt arbejde i udlandet, eller hvis du blot vil have hjælp til at sammensætte et projekt som frivillig med din rejse til Filippinerne. Vi skal nok guide dig igennem hele processen.

Hvorfor arbejde frivilligt i Filippinerne med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.