{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Arbejd frivilligt på Bali i Indonesien | KILROY
Arbejd frivilligt på Bali i Indonesien | KILROY

Frivilligt arbejde på Bali

Vil du være med at gøre en forskel for lokalbefolkningen på Bali, eller måske være med til at hjælpe med dyrebestanden – f.eks. ved at hjælpe skildpadder. Arbejd sammen med de lokale, mød mange andre unge frivillige fra hele verden og få nye erfaringer.

Hør om projekterne på Bali!

Bali er et af de smukkeste steder i verden, og her du kan kombinere din ferie eller rejse med en indsats som også booster dit cv: win-win! Vi vil med glæde svare på alle dine spørgsmål, og, hvis du har brug for det, hjælpe dig med at finde lige nøjagtigt det projekt, der passer til dine ønsker og dine rejsedatoer.

Hvorfor arbejde frivilligt på Bali med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.