{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Laos

Frivilligt arbejde i Laos | KILROY
Frivilligt arbejde i Laos | KILROY

Frivilligt arbejde i Laos

Vær med til at gøre en forskel når du rejser til Laos samtidig med, at du lærer at arbejde i et helt andet samfund og i en helt anden kultur, end du er vant til derhjemme. Du vil arbejde tæt sammen med både den lokale befolkning og med mange andre frivillige fra andre lande.

Hør alt om muligheden som frivillig i Laos!

I Laos kan du arbejde frivilligt på flere forskellige projekter, hvor der både er undervisning, pædagogisk arbejde og mere fysisk krævende arbejde håndværker-agtigt arbejde. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at din indsats er med til at rykke lokalsamfundet i den rigtige retning. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, eller bare gerne vil høre mere, så smid os en besked eller book et gratis uforpligtende møde.

Hvorfor arbejde frivilligt i Laos med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.