{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Sri Lanka

Frivilligt arbejde i Sri Lanka | KILROY
Frivilligt arbejde i Sri Lanka | KILROY

Frivilligt arbejde i Sri Lanka

I Sri Lanka har du mulighed for at give lidt tilbage til lokalsamfundet i forbindelse med din rejse. Vi samarbejder med flere forskellige projekter, hvor du dels kommer til at få en spændende hverdag med mange forskellige typer af opgaver og dels kommer til at møde en masse andre frivillige fra hele verden. Det er vores erfaring, at sammenholdet blandt de frivillige, på de projekter vi samarbejder med, er helt unikt, og der er stor sandsynlighed for, at du får dig nogle venner for livet.

Book et møde og hør om mulighederne! 

Vi hjælper dig naturligvis med alt det praktiske, og sørger for, at du får så fed en oplevelse som overhovedet muligt. Overvejer du at arbejde frivilligt, så skriv til os eller book et møde i en af vores butikker, eller alternativt over telefonen, og find ud af, om frivilligt arbejde er noget for dig.

Hvorfor arbejde frivilligt i Sri Lanka med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.