{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Thailand

Frivilligt arbejde i Thailand | KILROY
Frivilligt arbejde i Thailand | KILROY

Frivilligt arbejde i Thailand

Deltag i frivilligprojekter i Thailand, og hjælp til dér hvor der er brug for det. Din hjælp får en stor betydning for andre mennesker og dyr, og du kan f.eks. lave frivilligt arbejde i et elefantreservat i Thailand. Du vil komme hjem fra dit udlandsophold, med et andet syn på livet og med uvurdérlig erfaring - både på dit CV såvel som menneskeligt.

Hør om frivilligt arbejde i Thailand!

Et arbejde som frivillig i Thailand bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme. Som frivillig giver du så lidt, og du får så meget igen. Din hjælp vil i den grad kunne mærkes både under og efter dit ophold.

Vi hjælper dig til at finde frivilligt arbejde i Thailand

Vi guider dig igennem hele processen fra de første spørgsmål omkring vores projekter til booking af den billigste flybillet samt information omkring bolig, mad og videre rejse rundt i Thailand. Vi samarbejder med mange forskellige frivilligprojekter i Thailand - alle med forskellig varighed.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål om frivilligt arbejde i udlandet, eller hvis du blot vil have hjælp til at sammensætte et projekt som frivillig med din rejse til Thailand.

Hvorfor arbejde frivilligt i Thailand med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.