{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Vietnam

Frivilligt arbejde i Vietnam | KILROY
Frivilligt arbejde i Vietnam | KILROY

Frivilligt arbejde i Vietnam

Har du en drøm om at give tilbage til lokalsamfundet, mens du rejser, så er det oplagt at kombinere rejsen med frivilligt arbejde i Vietnam. Her samarbejder vi med flere forskellige projekter, der bidrager på hver sin måde. Du kommer til at arbejde med mennesker - enten børn eller voksne, og der er ingen tvivl om, at hvis du har, hvad der skal til, så bliver du en værdifuld tilføjelse til dagligdagen.

Book møde og hør om mulighederne!

Vi hjælper dig naturligvis med alt det praktiske i forbindelse med dit ophold, men vi anbefaler, at du booker et møde og kommer forbi en af vores butikker, eller ringer for at høre om frivilligt arbejde er noget for dig.  

Hvorfor arbejde frivilligt i Vietnam med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.