{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Europa

Frivilligt arbejde i Portugal
Frivilligt arbejde i Portugal

Vil du lave frivilligt arbejde på din rejse i Europa?

Du behøver ikke nødvendigvis forlade kontinentet for at lave frivilligt arbejde mens du rejser. Vi arbejder tæt sammen med nogle virkelig fede frivillige projekter i Europa, som du kan deltage i.

Hvor kan du lave frivilligt arbejde i Europa?

Vi har i øjeblikket nogle spændende projekter i Portugal og Kroatien. Det er et perfekt sted til at kombinere eventyr på egen hånd og frivilligt arbejde som en del af din rejse. Projekterne vi samarbejder med varierer meget fra destination til destination, så du kan finde ét der passer lig etil dig. Kontakt os, og så hjælper vi med at finde det helt rigtige match.

Læs mere om frivilligt arbejde i Portugal her.

Læs mere om frivilligt arbejde i Kroatien her.

Projekterne er ret forskellige, lige fra marinekonservering til skovbeskyttelse. Hvis du ikke har lyst til at få skidt under neglene sådan helt bogstavelig talt, er der endda et program, der hjælper et NGO team med at lave kampagner, der hjælper de lokale med selv at tage action!

Hvem kan lave frivilligt arbejde i Europa?

Teknisk set kan alle gøre det, men frivilligt arbejde er ikke for alle. Hvis du er i tvivl om du skal lave frivilligt arbejde som en del af den rejse, kan du altid række ud til os, og så giver vi dig den nødvendige information om projekterne, vi samarbejder med.

Hvilke frivillige projekter er tilgængelige i Europa?

Som nævnt ovenfor, arbejder vi sammen med nogle spændende projekter i Europa. Det kunne blandt andet være på et ulve-reservat. Lad os høre, hvad du drømmer om, og så snakker vi om de forskellige muligheder.

Lad os tage en snak om frivilligt arbejde i Europa

Hvorfor lave frivilligt arbejde med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejde med forskellige partnere, hvor vi sikrer høj kvalitet, så du altid føler dig sikker og ved at tingene er i orden.

Med hele vejen

Vi er med dig hele vejen, og skulle der opstå noget uventet, kan du altid række ud og så hjælper vi dig.

Planlægning

Vi synes også det er fedt med freestyling, men hvis du trods alt beslutter dig for enkelte ting på forhånd, har du allerede styr på praktikaliteterne - og der kan vi hjælpe dig!

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Læs mere om at arbejde frivilligt i Europa

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.