{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Portugal

Frivilligt arbejde i Portugal
Marinekonservering i Portugal

Drømmer du om frivilligt arbejde i Portugal?

Hvorfor ikke kombinere eventyret i Portugal med frivilligt arbejde? Der findes enkelte projekter at vælge mellem, og hvor længe du er der, er på til dig. Men vær opmærksom på, at man minimum skal være på et projekt i 1 uge.

Hvilke projekter kan jeg være på i Portugal?

For øjeblikket samarbejder vi med tre forskellige frivillige projekter i Portugal. De er meget forskellige fra hinanden, så der er lidt for enhver smag.

Et af projekterne et meget populært beskyttelsesprojekt med ulve, hvor ulvene hjælpes tilbage i naturen. Det er en fantastisk mulighed for at leve og arbejde på Iberian Wolf Recovery Centre, hvor der arbejdes med beskyttelse af denne truede art i smukke omgivelser. Projektet er lige uden for Lissabon, og du bor i centrum af byen.

En anden mulighed er et projekt, der fokuserer på madspil i Lissabon. Det har aldrig være bedre bevist, at et projekt som det har relevans, eftersom over 22 millioner mennesker, har downloadet den danske app "To Good to Go" i 14 europæiske landet siden 2016. På dette projekt samler de frivillige mad, der ellers ville være gået til spilde på de lokale restauranter og caféer, og omfordeler det til befolkningen med lav indkomst.

Marine Conservation er også en mulighed, hvor du kan lære havet og miljøet, og hvor du hjælper med at rydde op i havene.

Klik på knappen nedenfor og lad os tage en snak, så vi finder det helt rette projekt for dig.

Jeg vil vide mere om frivilligt arbejde i Portugal

Hvorfor lave frivilligt arbejde i Portugal med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejde med forskellige partnere, hvor vi sikrer høj kvalitet, så du altid føler dig sikker og ved at tingene er i orden.
Med hele vejen
Vi er med dig hele vejen, og skulle der opstå noget uventet, kan du altid række ud og så hjælper vi dig.
Planlægning
Vi synes også det er fedt med freestyling, men hvis du trods alt beslutter dig for enkelte ting på forhånd, har du allerede styr på praktikaliteterne - og der kan vi hjælpe dig!

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.