{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sprogskole i Costa Rica

Lær spansk på sprogskole i Costa Rica | KILROY
Lær spansk på sprogskole i Costa Rica | KILROY

Lær spansk i Costa Rica

Tag et spanskkursus i Costa Rica på din rejse gennem Mellemamerika. Costa Rica er det perfekte sted at starte din rejse i Mellemamerika, og du vil opleve når du rejser rundt, at det er langt de færreste der kan tale engelsk. Og et sprog læres bedst i dét land, hvor det tales. Så får du desuden mulighed for at afprøve dine nye spanskkundskaber, når du bevæger dig rundt i lokalområdet.

Hør mere om sprogskole i Costa Rica!

De spanske undervisere på sprogskolen i Costa Rica er super dygtige og gode til at lære fra sig. Uanset om du vil lære spansk af ren interesse, til det fremtidige jobmarked eller på grund af din skole, så er Costa Rica et fantastisk sted at lære spansk.

 

Hvorfor lære spansk i Costa Rica med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen. Især når du skal på sprogskole.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.