{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sprogskole i Cuba

Lær spansk i Cuba | Tag på sprogkursus i Cuba | KILROY
Lær spansk i Cuba | Tag på sprogkursus i Cuba | KILROY

Lær spansk i Cuba

Tag et spanskkursus i Cuba. Du lærer bedst spansk der, hvor det tales, så Cuba er det helt rigtige sted at lære spansk. Du får de fedeste undervisere, der udover sprog og grammatik, passioneret fortæller dig om livet i Cuba og landets historie. Og som en del af undervisningen kommer I desuden på ture, hvor I kommer til at bruge jeres nylærte spanske.

Hør mere om sprogskole i Cuba!

Forskellige typer spansk undervisning

Der er forskellige måder at lære spansk i Cuba. Du kan både deltage på hold, hvor I er flere sammen eller du kan vælge at få en-til-en undervisning. Hvis du vælger den første løsning, kan du glæde dig til at lære spansk sammen med en masse andre unge fra hele verden.

Hvorfor lære spansk i Cuba med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen. Især når du skal på sprogskole.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.