{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sprogskole i Nicaragua

Lær spansk på sprogskole i Nicaragua | KILROY
Lær spansk på sprogskole i Nicaragua | KILROY

Lær spansk i Nicaragua

Sprogskolen i Nicaragua er faktisk beliggende i et kulturcenter i Granada, hvor der er rig mulighed for at arbejde frivilligt som en del af opholdet. Faktisk går overskuddet fra sprogskolen til at hjælpe og støtte de lokale børn, så de kan få undervisning og mad.

Kan du slet ikke snakke spansk inden du ankommer, vil det kræve mindst to ugers spanskundervisning, før du kommer til at arbejde frivilligt i området også.

Hør mere om sprogskole i Nicaragua!

Er du kun interesseret i spanskundervisning, er dette selvfølgelig også muligt, og uanset hvad du vælger, vil du blive beriget med lokal kultur, lækker mad og store oplevelser med andre unge. Du kommer til at bo hos en værtsfamilie, hvilket vil hjælpe dig til at blive endnu skarpere i dit spanske.

Et sprogkursus i Nicaragua indeholder

  • Undervisning i spansk
  • Indlogering hos værtsfamlie
  • 3 daglige måltider

Undervejs i dit spanskkursus får du desuden masser af muligheder for at øve dine nyvundne spanskkundskaber på ture rundt i byen og nærområdet, når du har fri i weekenderne.

Hvorfor lære spansk i Nicaragua med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen. Især når du skal på sprogskole.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.