{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfing i Portugal

Surfing i Portugal | Lær at surfe i Portugal | KILROY
Surfing i Portugal | Lær at surfe i Portugal | KILROY

Lær at surfe på surfcamp i Portugal

Surf er ikke bare en sport, det er en kultur og et mindset. Heldigvis skal du ikek rejse til den anden side af jorden for at lære det. Lær at surfe i surfcamps i Portugal, og gør dine skills bedre så du kan mestre bølgerne.

Hvorfor surfe i Portugal?

Landet har nogle af de bedste surfspots i Europa, og vores surfskole har dygtige instruktører, fede camps og sjov surfundervisning, så du hurtigt bliver en habil surfer. Der er surfundervisning på alle niveauer. På surfskolen i Portugal møder du andre unge mennesker fra hele verden, der ligesom dig, har en drøm om at blive en haj på brættet.

Vores surfcamps ligger tæt på stranden, og så er byens centrum ligeledes i gåafstand fra campen. Når du ikke surfer på Portugals bølger, er der derfor rig mulighed for at udforske naturen og spise lækker mad på byens restauranter.

Hør mere om surfing i Portugal

Hvem kan surfe i Portugal?

Alle kan rejse afsted. Uanset din erfaring med surfing, vil du have en fantastisk oplevelse. Der er professionelle surfinstruktører, og uanset dit nuværende niveau, er der plads til alle - lige fra nybegyndere til avancerede.

Hvordan er livet i surfcampen?

Fuldstændig fantastisk! Og den er god nok. Surfcampen byder alle velkommen fra hele verden, og det handler bare om god stemning og at have det sjovt. Der er BBQ-fester, kolde øl og en dejlig pool at køle sig ned i.

Hvem rejser til surfcampen i Portugal?

Vi ser både venner, par og solo-rejsende i surfcampen. Og du skal ikke være nervøs, hvis du rejser solo, det er der mange, der gør, og du får nye venner på ingen tid. Det er det hele konceptet handler om. Faktisk handler livet i surfcampen om af surfe (selvfølgelig), men også om at have det sjovt med folk fra hele verden.

Hvorfor surfe i Portugal med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du surfer.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.