{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfing i Costa Rica

Surfing i Costa Rica | KILROY
Surfing i Costa Rica | KILROY

Surfing i Costa Rica - Pura Vida

Tag på surfcamp i Costa Rica, hvor surfskolen tilbyder undervisning til både nybegyndere og øvede surfere. Du surfer med andre unge fra hele verden, og vores dygtige surf-instruktører står altid klar til at hjælpe dig og udfordre dig på brættet. Tager du på surfskole i Costa Rica så nyd de ualmindeligt smukke strande, den altid glade befolkning og deres "Pura Vida" mentalitet. Du bor tæt på stranden og når du ikke skal surfe, er du tæt på restauranter og udeliv og der er rig mulighed for at udforske naturen, maden og møde andre rejselystne fra hele verden.

Hør mere om surfing i Costa Rica!

Hvorfor surfe i Costa Rica med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du surfer.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.