{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Bestig Kilimanjaro i Tanzania

Rejser til Kilimanjaro | Trekking på Kilimanjaro | KILROY
Rejser til Kilimanjaro | Trekking på Kilimanjaro | KILROY

Bestig Kilimanjaro

Vil du bestige Kilimajaro - Afrikas højeste punkt? Hvis du elsker eventyr og oplevelser og overvejer en rejse til Tanzania, bør du ikke snyde dig selv for den helt unikke oplevelse at trekke til toppen af Mount Kilimanjaro. Vi tilbyder spændende og udfordrende treks med professionelle guides og en eventyrlysten gruppe. Så er det bare om at finde den rigtige tur op ad bjerget for dig, vi har noget for alle niveauer!

Book rejsemøde om trekking på Kilimanjaro!

Hvordan kommer man op på toppen af Kilimanjaro?

Der bruges normalt seks forskellige ruter til at bestige Mount Kilimanjaro. Ruterne har forskellige sværhedsgrader og bjerget kan bestiges fra både øst og vest, nord eller syd. Hver rute tilbyder noget helt specielt såsom udsigt, natur og oplevelser undervejs. Der findes både enkle ruter, middelsvære ruter og meget svære ruter. Der tilbydes forskellige former for overnatning undervejs, nogle af ruterne har hytter, og andre har telte. Du starter dit trek mod toppen i cirka 30 graders varme og kommer igennem tropiske skove under din tur. Du slutter på toppen i cirka -25 graders kulde. Så kort sagt oplever du store kontraster på meget få dage.

Vi tilbyder ture på de 4 ruter, som vi synes er de bedste:

 • Lemosho-ruten:
  Ruten giver god mulighed for afklimatisering. Ruten er afsides og populær, der er vilde kløfter og udsigt over vestsiden af Kilimanjaro. Ruten falder sammen med Machame ruten på 4. dagen. Al overnatning, alle måltider, lokal transport og afslutningsmiddag er inkluderet i prisen. Ruten er god, hvis du vil tage dig god tid og vænne dig til højderne. Ruten starter i Moshi.

 • Machame-ruten: Den mest populære
  Machame ruten har den største succesrate. Den er også kendt som "Whiskey ruten". Trekket er udfordrende og naturoplevelserne er i verdensklasse. Eftersom ruten er populær, kan den være travl. Al overnatning, alle måltider, al lokal transport og afslutningsmiddag er inkluderet. Måske den mest eventyrrige rute. Starter i Moshi og kan gøres på både 8, 9 eller 13 dage - sidstnævnte er inklusiv en tur i Serengeti Nationalpark.

 • Marangu-ruten:
  Den korteste, billigste og nemmeste rute til toppen. Også kendt som "Coca-Cola ruten", overnatning i fjeldhytter, ruten op og ned er den samme. Turen starter i Moshi. Al lokal transport, overnatning og måltider er inkluderet.

 • Rongai-ruten:
  Rongai er den eneste rute hvor man bestiger Kilimanjaro fra nordsiden. Der er vilde naturoplevelser allerede tidligt under trekket, hård stigning til sidst, fladere stigning med færre muligheder for afklimatisering, mindre turistet rute, foretrækkes under regnsæsonen. Al overnatning, lokal transport, alle måltider samt afslutningsmiddag er inkluderet i prisen. 

Hvad kræver det at bestige Kilimanjaro?

Hvis du er i god fysisk form og kan klare at gå længere ture og løbe mellem 5 og 10 kilometer, er du i fysisk form til at bestige Kilimanjaro. Hvis du har lunge eller hjerteproblemer, anbefaler vi ikke, at du bestiger Kilimanjaro. Vi anbefaler at du taler med din læge, hvis du er i tvivl.

Højdesyge under trekkingturen

Man skal under alle omstændigheder tage sig i agt for den berygtede højdesyge. Et fænomen man potentielt risikerer at blive ramt af, hvis man ikke tager visse forholdsregler i den tynde luft. Der er mindre ilt i luften oppe i højden, så for at undgå at blive ramt af symptomerne såsom hovedpine, kvalme og svimmelhed - bør man tage det stille og roligt den første tid i de højere luftlag. Det er bedst at bruge et par dage uden alt for mange anstrengelser, inden man begiver sig af sted. På denne måde vænner kroppen til sig den iltfattige luft. Bliver man alligevel ramt, er det bedste man kan gøre at blive guidet ned fra højderne så hurtigt som muligt.

Hvilket udstyr skal man bruge for at bestige Kilimanjaro?

Et par gode vandrestøvler (de skal ikke være splinternye, dvs. du skal gå dem til inden turen), skiundertøj, vand og vindtæt jakke og bukser, varme sokker du kan ånde i, hue der lukker sammen om halsen, handsker, solbriller og pandelampe. 

Et godt tip: pak alt dit tøj i lukkede poser, så det ikke bliver vådt.

Få hjælp til planlægningen af dit trek på Kilimanjaro!

Hvorfor trekke i Tanzania med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du trekker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.