{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Trekking i udlandet

Trekking i udlandet | KILROY
Trekking i udlandet | KILROY

Hvor vil du trekke i udlandet?

Hop i dine bedste vandresko, og glæd dig til at få de vildeste naturoplevelser, når du begiver dig af sted på en trekkingtur. Oplev nye højder eller hike gennem fladt terræn. Trekking betyder ikke nødvendigvis bjergbestigning. Det kan også være oplevelser på landjorden, gennem dybe skove, på gletsjere eller andre eventyrlige landskaber. Ofte trekker du i flere dage, og overnatter i små hyggelige landsbyer på vejen mod målet. Du får en meget lokal og autentisk oplevelse, når du trekker, og så er det ret vanedannende.

Book gratis rejsemøde om trekking!

Hvor kan du trekke henne?

Du kan sådan set trekke de fleste steder i verden, men der er nogle steder, der er mere oplagte end andre. I Afrika er bjergene i Marokko og så selvfølgelig Kilimanjaro i Tanzania de helt store trekkinghøjdepunkter. I Asien er Himalayabjergene det ultimative, mens Vietnam, Thailand, Indonesien og Japan også alle sammen byder på lækre treks. I Sydamerika er det sydlige Argentina og Chile populært, ligesom Colombia og naturligvis Machu Picchu-trekkene i Peru. Vi samarbejder også med udbydere, der har trekkingrejser i mindre kendte områder og destinationer, så hvis der er et specifikt sted, du drømmer om at trekke, så tag fat i os - så hjælper vi dig med planlægningen. 

Hvor er de bedste steder at trekke i verden?

Det er selvfølgelig en smagssag, hvor der er bedst at trekke, men vi sender hvert år mange unge af sted for at trekke følgende steder:

Hvorfor skal du tage på en trekkingrejse i udlandet?

Et trek er i virkeligheden den ultimative måde at slippe væk fra hverdagen og samtidig blive ét med naturen. På en flerdages trekkingtur vil du hurtigt opdage, hvordan du slipper væk fra al dagligdagens stress, og i stedet får en lækker følelse af at være tilstede. Der vil sjældent være Wi-Fi tilgængeligt, du vil få masser af frisk luft og du kommer til at se bjergpas, dale og små landsbyer på en vildt fed måde. Der er intet så befriende som at sidde rundt om bålet om aftenen sammen med gruppen, og bare nyde naturens stilhed mens I taler om de mange vanvittige oplevelser, I har fået i løbet af dagen.

Skal man være i god form for at trekke i udlandet?

Ikke nødvendigvis! Mange treks kan klares hvis du har en ganske almindelig dagsform. Der vil selvfølgelig være nogle trekkingture, der er lidt mere avancerede end andre, men som tommelfingerregel er godt udstyr et glimrende udgangspunkt. Du kan kontakte os, hvis der er et specifikt trek du gerne vil høre mere om eller hvis du er i tvivl om det skulle være noget for dig. 

Jeg vil vide mere om trekking i udlandet

 

Hvorfor trekke med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.