{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Trekking i Malaysia

Trekking i Malaysia | Trekking på Borneo | KILROY
Trekking i Malaysia | Trekking på Borneo | KILROY

Jungletreks i verdensklasse

Malaysia er et glimrende sted, hvis du er til smuk natur og trekking. Både på fastlandet og på den frodige ø, Borneo, er der masser af muligheder for at komme på nogle legendariske jungletreks. På Borneo er særligt et trek til Mount Kinabalu populært blandt de rejsende. Uanset om du er erfaren trekker eller nybegynder kan vi hjælpe dig af sted på et eventyr, hvor du kan være sikker på at få en god oplevelse. Måske du er heldig at støde på en Orangutang på din vej?

Book gratis møde om trekking i Malaysia!

Godt at vide om treks til Mount Kinabalu

Særligt på treks til Mount Kinabalu er det en god ting at være ude i god tid. Det er utrolig populære ruter, og der ofte vil være fuldt booket, hvis du først booker i sidste øjeblik. Derfor anbefaler vi, at du forhører dig om trekkingmulighederne, inden du besøger Borneo. 

Hvorfor trekke i Malaysia med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du trekker.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.