{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Trekking i Thailand

Trekking i Thailand | Vandreture i Thailand | KILROY
Trekking i Thailand | Vandreture i Thailand | KILROY

Trekking i Thailand - Billigt og betagende

En trekkingtur i Thailand tager dig langt væk fra civilisationen og giver dig en autentisk oplevelse, som du ikke vil kunne opnå på egen hånd. Du kommer forbi små hyggelige landsbyer og afsides liggende lokalsamfund, der sjældent oplever turister. På den måde får du en kulturel oplevelse ud over det sædvanlige. Og så er det billigt, sammenlignet med mange andre destinationer. YouTube-stjernen, Kristian Kulmbach, var i 2017 i øvrigt med os på en rundrejse i det nordlige Thailand, som du kan se mere af her.   

Book gratis møde om trekking i Thailand!

Hvor er de bedste trekkingmuligheder i Thailand?

Chiang Mai i det nordlige Thailand er en enestående by, og fungerer for mange som udgangspunkt for regionens fantastiske trekkingoplevelser. Byen er omgivet af frodig jungle og smukke bjerge som giver alle trekkere en fantastisk oplevelse. Der findes desuden mange mindre landsbyer i området omkring Chiang Mai, hvor befolkningen stadig lever efter ældgamle traditioner. Flere af disse kan du besøge, når du trekker i området.

Hvorfor trekke i Thailand med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du trekker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.