{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Trekking i Sydamerika

Trekking i Sydamerika | Oplevelser i Sydamerika | KILROY
Trekking i Sydamerika | Oplevelser i Sydamerika | KILROY

Machu Picchu, Patagonien og vulkanerne i Ecuador

Trekking i Sydamerika er noget helt specielt. Her får du den barske natur helt up close, når du begiver dig ud på nogle udfordrende men fantastiske treks i de smukke bjerglandskaber. Tag f.eks. det ikoniske Inka-trek til Machu Picchu i Peru, og oplev en af de smukkeste ruiner, verden har at byde på. Eller hvad med det legendariske W-trek i Patagonien, hvor naturen er intet mindre end betagende fra første skridt. Du kan også vælge at trekke til The Lost City i Colombias jungle eller besøge aktive vulkaner i Ecuador. 

Book gratis møde om trekking i Sydamerika!

Trekking i Sydamerika er for alle, selv hvis du er nybegynder. Så planlægger vi bare din trekkingrute, så den passer til dig!

Hvorfor trekke i Sydamerika med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du trekker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.