{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Yoga i Indien

Yoga i Indien | Yogarejser til Indien | KILROY
Yoga i Indien | Yogarejser til Indien | KILROY

Yoga i Indien

Hvad vil være bedre end at tage på yogarejse til den ædle disciplins hjemland, Indien? Det var i Indien, at det hele begyndte, og du kan med garanti finde din indre zen i de fortryllende og magiske omgivelser, som vores yogarejser byder på. Yoga er for alle, og uanset om du er nybegynder eller rutineret, får du genopladt batterierne på en helt unik måde, når du er af sted på yogarejse. 

Hør mere om yoga i Indien!

Hvad indeholder en yogarejse til Indien?

Vi tilbyder flere forskellige typer yogaophold, og indholdet kan derfor variere ligesom prisen også gør det. Som udgangspunkt er der både professionel instruktion og overnatning med, men dette kan variere. Ønsker du at høre nærmere om en af rejserne, eller har du særlige forespørgsler kan du altid kontakte en rejsekonsulent. Har du brug for at finde fly også, så kan vi også hjælpe dig med af finde billige billetter til Indien.

Jeg vil gerne vide mere om yogaferie i Indien!

Selvfølgelig vil du det! Du kan se det aktuelle udbud af yogarejser til Indien her på siden, hvor du kan læse præcis hvad de forskellige yogaophold indeholder. Kan du ikke helt beslutte dig for, hvad du skal vælge, er vores rejsekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at skræddersy opholdet, så det matcher dine drømme.

Hvorfor dyrke yoga i Indien med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dyrker yoga.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.