{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Yoga i udlandet

Yoga i udlandet | KILROY
Yoga i udlandet | KILROY

Til dig der vil finde din indre Zen

Yoga er den perfekte aktivitet, hvis du gerne vil væk fra hverdagens stress, de mange gentagelser, og bare finde din indre ro og balance. Yoga er sundt for både krop og sind, og hvis du ikke har prøvet det før, så er vi sikre på, at du vil opleve sider af dig selv, du ikke kendte. Yoga i udlandet er særligt populært i Asien, hvorfra det også oprinder. Vi kan hjælpe dig på en yogarejse til Indien, Indonesien, Sri Lanka og Thailand i Asien, eller du kan dyrke yoga i Portugal, hvis du gerne vil blive i Europa.

Derudover kan du på mange surfcamps i f.eks. Mellemamerika og i Australien få yoga som en del af den samlede oplevelse.   

Hør mere om yoga i udlandet!

Yogarejser for både nybegyndere og øvede

Hvis du er på jagt efter den lækreste mindfullness rejse, og drømmer om et yoga retreat i særklasse, så kan vi hjælpe dig af sted. Uanset om du er nybegynder eller er rutineret yogaudøver. Vi samarbejder med yogainstruktører, der tilrettelægger undervisningen efter niveauet blandt gruppen. Kom helt tæt på dig selv gennem den klassiske spirituelle kunstform og find din indre zen på en yogarejse!

En yogaferie er en af de lækreste måder at bringe sin krop i spil på en rejse, og du kan endda melde dig til udelukkende med det formål at forbedre din fysiske fleksibilitet og kropskontrol.

De yogarejser vi tilbyder henvender sig både til helt nybegyndere, dig som er en smule inde i filosofien og så selvfølgelig også til dig, der er rutineret yoga-udøver.

Livet i en yogalejr

Du kan vælge at bruge et par dage i en yogalejr som en del af din rejse, eller du kan vælge at tage af sted på en dedikeret yogarejse. Yogaundervisningen afholdes typisk om morgenen og om aftenen, hvor temperaturen er mest behagelig og naturligvis i de lækreste omgivelser. Mellem undervisningstimerne har du masser af tid på egen hånd til at udforske området, slappe af eller noget helt tredje. 

Vil du dyrke yoga i udlandet?

Lad os hjælpe dig med at planlægge dit yogaophold i udlandet. Ud fra dine rejsedrømme og dit budget sørger vi for, at du får den fedest mulige yogaoplevelse i udlandet.

Jeg vil vide mere om yoga

Hvorfor dyrke yoga med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.