{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Yoga på Bali | Yogarejser til Bali | KILROY
Yoga på Bali | Yogarejser til Bali | KILROY

Yoga på Bali

Har du brug for at få en puster fra den travle hverdag? Det forstår vi virkelig godt! Og hvor er bedre at tage hen end den asiatiske perle, Bali. Beliggende blot 25 minutter fra lufthavnen Denpasar finder du Sanur. Det er her, dit yogaophold finder sted. Yogastudiet ligger på Mertasari Beach, der ligger syd for de mere turistede strande, og med en mindre besøgt strand får du de perfekte omgivelser, så du kan finde din indre ro. I dyrker yoga i en smuk bambus-hytte, der har udsigt over det tropiske hav - bliver det bedre end dét?

Hør mere om yoga på Bali!

Hvad indeholder en yogarejse til Bali?

Udbuddet af yogarejser varierer, og det samme gør indholdet. Nedenfor kan du finde vores aktuelle udbud af yogaophold på Bali. Turen indeholder overnatning, og jo flere nætter du vælger, desto flere yogasessions får du. Ud over at vælge antal overnatninger, skal du også vælge mellem de 2 forskellige overnatningsmuligheder. Bare rolig - de er begge to lækre, og ligger mellem 10 og 15 minutters gang fra yogastudiet. Du får morgenmad med i pakken på begge overnatningsteder.

Book yogarejse til Bali

Du kan vælge at booke et yogaophold her på siden, eller du kan kontakte en rejsekonsulent, hvis du er i tvivl om hvilken pakke du bør vælge, eller hvis du har yderligere spørgsmål til pakkens indhold. Det kan også være, at du ønsker at sammensætte yogapakken med andre aktiviteter, som vi udbyder. Vi har bl.a. også fitness, surfing og dykning på Bali.

Hvorfor dyrke yoga på Bali med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dyrker yoga.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.