{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Yoga i Sri Lanka

Dyrk yoga i Sri Lanka |  Yogarejser til Sri Lanka | KILROY
Dyrk yoga i Sri Lanka |  Yogarejser til Sri Lanka | KILROY

Dyrk yoga i Sri Lanka i de vildeste omgivelser

Tænker du også ultimativ afslapning, når du hører om yoga i Sri Lanka? Det kan du i hvert fald roligt gøre. 

Hvis du er til lækkert resort med direkte adgang til stranden, egen udendørs swimmingpool og fantastiske naturoplevelser i 'baghaven'. Så bør du tage på yogarejse til Sri Lanka. Den tropiske ø har virkelig masser at byde på, og du får nogle af de bedste omgivelser for et yogaretreat, som du overhovedet kan. 

Hør mere om yoga i Sri Lanka!

Hvorfor tage på yogarejse til Sri Lanka?

På vores yoga retreat i Sri Lanka lærer du alle grundstenene indenfor yoga og meditation, og du får endda mulighed for at lære mere om menneskekroppen, og hvordan du kan styrke den, både indeni og udenpå - indeni gennem meditation og livsstils- og kostvejledning, og udenpå gennem ayurvedisk behandling som blandt andet kan modvirke diverse fysiske kramper.    

At meditere indebærer at fokusere på sit sind, begrænse sine tanker og finde dybt ind i sig selv. I korthed går det altså ud på at lukke den ydre verden og dens mange udtryk, som mange tilfælde er med til at skabe ubalance i ens krop. Det kan lyde lidt fluffy, men det er faktisk videnskabeligt bevist at meditation er godt for os, både fysisk såvel som psykisk.

Gennem meditation lærer du at sortere dine tanker, og efter lidt øvelse kan du til og med få en bedre forståelse for hvorfor du er den, du er. At lære denne kunst i fantastiske Sri Lanka gør det jo ikke det hele værre.

Jeg vil gerne vide mere om yogaferie i Sri Lanka!

Selvfølgelig vil du det! Her på siden finder du en liste over yogaophold, som vi tilbyder i øjeblikket. Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken pakke du skal vælge, så er vores rejsekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med et godt råd eller to. Det vigtigste for os er, at vi kan opfylde dine rejsedrømme.

Hvorfor dyrke yoga i Sri Lanka med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dyrker yoga.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.