{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Yoga i Europa

dyrk yoga i europa
yogaophold i europa

Kombinér yoga og surfing i Europa

Hvis du drømmer om at kaste dig ud i yoga, men ikke har tid eller mulighed for at rejse hele vejen til Asien, så kan du også vælge at prøve kræfter med disciplinen i kombination med surfing i Portugal. Her har vi nemlig en perfekt kombi-løsning, der både giver mulighed for at fange de fedeste bølger ligesom du får mulighed for at finde din indre zen i yogastudiet.

Hør mere om yoga i Europa!

Både vores yoga- og surfundervisning er for alle niveauer, og uanset om du er nybegynder eller har prøvet det 100 gange tidligere, kan du være sikker på, at du får noget ud af dit ophold.

 

Hvorfor dyrke yoga med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.