{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Egypten

Ferie i Egypten | Billige rejser til Egypten | KILROY
egypt-africa-pyramids-sidebar

Rejser til Egypten - sand, vand og pyramider

En rejse til det sagnomspundne Egypten er ensbetydende med masser af ørkensand og pyramider. De verdensberømte pyramider er en af verdens største og mest fotograferede attraktioner, og så har de selvfølgelig status, som beskyttet verdensarv på UNESCO's World Heritage List. Tag på ørkenvandring og oasejagt om dagen. Om aftenen kan du vise dine skjulte evner inden for mavedansens kunst mens lejrbålet knitrer, for senere at gå til køjs i et ægte beduin-telt. Men Egypten er mere end det! Her er også mulighed for fantastiske dyk i Det Røde Hav og sejlads på verdens længste flod, Nilen.

Skriv til os for at høre mere!

Pyramiderne i Giza

Disse imponerende værker ligger ved Giza, blot 20 km fra Cairo. Her er flere muligheder for at give oplevelsen en ekstra dimension: du kan f.eks. besøge begravelseskammeret. Og så kan du opleve endnu flere pyramider ved Memphis og Luxor i sydlig retning. Alle steder er det med oplevelsen af at føle sig meget lille ved siden af disse fantastiske bygningsværker.

Egyptens gigantiske sandkasse: Sahara

En rejse til Egypten og denne del af Afrika er også ensbetydende med en masse sand, for det er her verdens største ørken, Sahara, har sit østlige yderpunkt. Det giver flere muligheder for sjov og spas: du kan tage på jeepsafari, sandboarding, sove under stjernerne og måske finde en paradisisk oase omkranset af skyggefulde daddelpalmer. 

Dykning i Egypten

Når du får nok af alt det sand, kan vi anbefale at rejsen i Egypten fortsætter i Sharm el-Sheikh, et af de allerbedste dykkersteder i verden. Her kan man ikke bare skylde sandet af, man kan også boltre sig i det krystalklare vand blandt tropiske fisk og koraller i Det Røde Hav. Stedet egner sig fortræffeligt til både at dykke og snorkle. Også dykkerferier til Dahab, en gammel fiskerby 80 km nordøst for Sharm el-Sheikh, er en fantastisk oplevelse - her finder man bl.a. et fantastisk Blue Hole. Samtidig er stedet berømt for sine gode windsurfing-forhold. Endelig er der Hurghada, der også er et godt sted at dykke. Et sted der, lige som Sharm el-Sheik, også er meget populært blandt turister.

Cruise på Nilen

Du kan også dyppe tæerne i det varme vand ved kysten i Egyptens næststørste by, Alexandria, det ligger ud til Middelhavet og byder på masser af gode hoteller, byliv og underholdning. Er du mere til at holde hovedet oven vande, kan vi varmt anbefale et cruise på verdens længste flod, Nilen.

En fascinerende rejse gennem store dele af Egypten, og samtidig vil du blive positivt overrasket over alt det liv, der udfolder sig på flodens bredder.

Shopping og sightseeing: Cairo

Egyptens hovedstad, Cairo, er en af både Afrikas og verdens største byer målt på indbyggere. Her kan man hurtigt føle sig som en sild i en tønde, klemt inde mellem tusindvis af lokale der fylder gader og markeder. Det er en vældigt fascinerende by, kaotisk, beskidt og larmende, men samtidig meget dragende. Besøg det livlige marked Khan el-Khalili, der dagligt tiltrækker ikke bare tusindvis af lokale handlende, men også hvad der føles som tusinder af turister. Her kan du både købe kameler, får og vandpiber - men også mere oplagte souvenirs som sjaler, trøjer og håndværk af forskellig slags.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.