{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Afrika

Oplev autentisk afrikansk kultur når du rejser til Afrika
Du får et vidunderligt dyreliv i Afrika

Rejser til Afrika - Det oprindelige kontinent

En rejse til Afrika, er en rejse til et kontinent, der byder på utrolig mange forskellige indtryk. Her finder du nogle af de mest utrolige kultur, natur- og dyreoplevelser, du kan forestille dig - og de efterlader dybe indtryk. Det er virkelig kontrasternes kontinent, og hvis du elsker at rejse igennem en verden, hvor alt ikke er så poleret og stringent, så er Afrika stedet!

Skriv til os og hør mere om Afrika

På den ene side finder du det pulserende, til tider hektiske og farverige Afrika, og på den anden side er der de uendelige ørkener, frodige jungler, fascinerende dyr, gode dykkermuligheder, smukke strande og ikke mindst safari på savannen. En rejse til Afrika behøver hverken at være dyr eller besværlig, og der er mange muligheder for rundrejser, safari, surfing og frivilligt arbejde når du rejser til Afrika.

Populære rejsemål i Afrika

Hele 54 lande finder du i Afrika, men vi har udvalgt et par vores favoritter på listen her:

Højdepunkter når du rejser til Afrika

Der er mange højdepunkter på en rejse til Afrika, og hvor du skal starte, er helt op til temperament og interesser. Lokker det at opleve Afrikas dyreliv, så kan safari i Masai Mara i Kenya, Serengeti i Tanzania eller Krüger National Park i Sydafrika anbefales. Der findes i øvrigt også mange safari-muligheder i lande som Namibia og Botswana. Ja, faktisk er en rejse til Afrika en enestående mulighed for at se det berømte dyreliv med dyr som giraffer, løver, zebraer, krokodiller, gnuer og antiloper. Hvem ved, måske er du heldig at spotte 'The Big 5'.

Du kan også bestige Kilimanjaro i Tanzania eller nyde de fantastiske strande på Zanzibar eller i Mozambique, hvor dykkermulighederne er i verdensklasse. Måske vil du kombinere din rejse med frivilligt arbejde, hvilket der er gode muligheder for mange steder i Afrika. Under alle omstændigheder bør du ikke misse Victoria Falls på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia med et fald på over 100 meter. Eller var det noget med pyramiderne i Egypten, eller de indbydende markeder i Marrakech i Marokko, fyldt med eksotiske dufte og smage - eller måske et smut i Saharas imponerende ørken?

Et lidt undervurderet rejsemål i Afrika er Uganda i det centrale Afrika, hvor du bl.a. kan lade dig fascinere af den magiske regnskov og være heldig at se gorillaer.

Transport når du rejser i Afrika

En god måde at komme rundt, når du rejser til dette (til tider) uoverskuelige, men fantastiske kontinent er de skræddersyede rundrejser eller længere ekspeditioner, der foregår i speciallavede trucks rundt i Afrika. Her rejser du typisk sammen med andre backpackere. Læs mere om muligheden for rundrejser i Afrika her.

Man kan også rejse sikkert med bus i flere lande. For eksempel har du med et buspas i Sydafrika et stort netværk af hop-on-hop-off busser. Togene kan være mindre pålidelige, mens det nogle steder kan anbefales at leje bil og køre selv. Dette gælder først og fremmest for Sydafrika, Botswana, Namibia og til dels Egypten. På denne måde får du den optimale frihed. Vær dog opmærksom på, at trafikken i Afrika er noget anderledes end du er vant til i Danmark. Tålmodighed er en god ting at pakke med i rygsækken.

Overnatning i Afrika

Mange lande i Afrika har udmærkede hoteller, og der kommer hele tiden flere og flere gode hoteller i store dele af hele kontinentet. Sydafrika er berømt for deres ”Bed & Breakfast”-hoteller af høj standard, selvom de ikke er helt billige. Til gengæld er her gode muligheder for at komme i kontakt med lokalbefolkningen. Kenya og Tanzanias kyst- og badebyer har masser af gode strandhoteller, bungalows m.m., og du skal selvfølgelig også prøve at sove i telt på savannen under en safaritur - ellers har du ikke været i Afrika!

Prisniveau i Afrika

At spise ude og at gå ud er generelt billigt i Afrika, og mange steder kan du klare dig for cirka 75 kroner om dagen. Det er dog vigtigt at huske, at dårlig infrastruktur og mangel på gode transportmuligheder mange steder betyder, at du som rejsende må benytte private transportformer, hvilket kan have stor indflydelse på dit budget. Du kan tale med en af vores rejsekonsulenter, så I sammen kan afstemme budget og forventninger til din næste rejse.

Brug for inspiration til din rejse?

Se alle rejseberetninger
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.