{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Kenya | Rundrejser i Kenya | KILROY
Rejser til Kenya | Rundrejser i Kenya | KILROY

Rejser til Kenya - safari og backpacking

Mange kender bedst Kenya for landets lækre strandhoteller med luksusfaciliteter samt de glimrende muligheder for safarieventyr. Men Kenya har så meget andet. Der er en god grund til, at landet er en af Afrikas mest populære backpacker-destinationer. Det er nemt at rejse rundt i landet på egen hånd, og man uanset hvor du rejser hen, vil du få masser af både kultur- og adventureoplevelser. Blandt højdepunkterne på din rejse til Kenya, kan nævnes de vilde dyr, en fantastisk solopgang i 5.000 meters højde, lange, hvide sandstrande og den vildeste udsigt over Rift Valley.

Skriv til os og hør mere om Kenya!

Kenyas hovedstad, Nairobi

Nairobi er en moderne by, som ligger i 2.000 meters højde, og er derfor ikke helt så varm, som mange forventer! Hvis du er frisk, skal du prøve 'Nyama Choma' på et af Nairobis lokale spisesteder - det er grillet kød, og de fleste bliver vilde med det. Der er desuden masser af oplevelser, hvis du bevæger dig lidt uden for byen. Først og fremmest Nairobi National Park, der starter, hvor byen ender. Her finder du alle de store og spændende afrikanske dyr ('The Big Nine'), bortset fra elefanten. 

Trekking i Kenya

Kenya har gode trekking-muligheder. Mount Kenya er et must, hvis du er til trekking. Her kan du glæde dig over de spektakulære udsigter over Rift Valley, eller se frem til at finde din egen fredfyldte plet i en af landsbyerne tæt ved områdets store søer.

Du kan også leje en mountainbike og 'køre om kap' med giraffer og zebraer i Hell's Gate National Park. Pas på de, til tider, lidt for tamme bavianer, som garanteret vil prøve at stjæle din mad!

Rejser i det nordlige Kenya

Hvis du har mod på det, kan du krydse de vidtstrakte og øde egne af det nordlige Kenya i en firehjulstrækker. Her kommer du til at føle dig som en ægte eventyrer, især ved synet af den smukke Lake Turkana, der også kaldes 'Jade Sea'. Husk endelig at tage rigeligt med mad og vand med, da du vil rejse gennem store områder uden kontakt med civilisationen.

Safari i Kenya

Rejs på Safari i Kenya, på den betagende og let skrånende savanne på Masai Mara, hvor du med garanti vil se alle de spændende dyr, du har håbet på. Nogle ture bringer dig også forbi Lake Naivasha og Lake Nakuru. Her kan du ikke undgå at støde på flodheste og lyserøde flamingoer i store flokke, og kommer du også forbi anbefalelsesværdige Amboseli, vil du se horder af elefanter med Kilimanjaro, i baggrunden. 

Frivilligt arbejde i Kenya

Har du lyst til at komme helt tæt på de lokale under din rejse i Kenya og i Afrika, så tag et par uger ud og investér i frivilligt arbejde. Uanset hvilken form for frivilligt arbejde, du kaster dig ud i, vil du være til stor hjælp for lokalsamfundet samtidig med, at du får uvurdérlig (livs-)erfaring, som du kan skrive på CV'et!

Kenyas smukke kyster

Rejsen rundt i Kenya kan passende slutte på en af de mange smukke kyster. Her får du lækre kulinariske oplevelser, især hvis du er til fisk og skaldyr. Mens du slænger dig i hængekøjen på de hvide sandstrande, og nyder solnedgangen over det Indiske Ocean, kan du afkoble fuldkommen fra det liv, der venter dig, når du på et tidspunkt skal hjem igen. Vi kan varmt anbefale at tage en tur til øen Lamu. Her står tiden stille, og biler er stadig forbudt. Transport foregår med æsler gennem de smalle gader. Find et af de små, hyggelige hostels, og tag ned til havnen for at finde en kaptajn, der vil tage dig med ud og fiske på sin 'dhow', en af de lokalt fremstillede træbåde.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.