{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Marokko

Rejser til Marokko | Backpacking i Marokko | KILROY
Rejser til Marokko | Backpacking i Marokko | KILROY

Rejser til Marokko - hvor Afrika begynder

Marokko er et land fuld af kontraster. Går man på opdagelse i dette mangfoldige land og lader sig forføre af alle sanser, vil man komme hjem med en oplevelse for livet. Her er fantastiske strande, ørkener, frodige palmeoaser og de dramatiske Atlasbjerge. I Marokko kan du finde alt fra pulserende byer med vanvittig trafik og farverige, spændende markeder til charmerende, uberørte landsbyer hvor livet går sin gang, som det altid har gjort.

Skriv til os og hør mere!


Marrakech, Essaouira og Agadir

Mange har hørt om Marrakech, en af Afrikas mest eventyrlige byer. Farverig og fascinerende, rig på mennesker og stemninger der hurtigt vil minde dig om 1001 nats eventyr. Hjertet af Marrakech er markedet Djemaa El-Fnaa, der er lige så livligt om aftenen som om dagen. Et par timer med bus langs kysten finder man den billedskønne lille by Essaouira, en by der forfører de fleste - også Bob Marley og Jimi Hendrix i sin tid! Her er der en vidunderlig tilbagelænet stemning.

Er man mere til en simpel og traditionel badeferie, så er de kilometerlange sandstrande i Agadir et godt bud. Og så skal man selvfølgelig huske at rejse lidt nordpå til den berømte by Casablanca - en fascinerende og charmerende nordafrikansk perle.

Marokkos modsætninger: De store byer og Saharas ørken

Hovedstaden Rabat har et både afslappet og lettere europæisk præg, trods byens størrelse. Det er en smuk by, der er yderst interessant at gå på opdagelse i. Herfra kan det anbefales at leje en bil og køre sydpå til Atlasbjergene. Her venter smukke bjergskråninger, klippevægge, dybe kløfter og dale, små spejlende søer og frodige palmeoaser. Længere østpå tager ørkenen over, mægtig og endeløs - sådan føles det i hvert fald ved de første syn af Sahara. En sjov måde at opleve ørkenen på er en tur på kamelryg gennem sandet. Undervejs vil man komme forbi små, hyggelige landsbyer - Ait Benhaddou, Skoura og Todra Gorge hører blandt de mest charmerende.

Marokkos køkken

Marokkos køkken er vandvittigt lækkert. Noget du ikke må eller kan misse, er den traditionelle marokkanske ret Tajine - en ret lavet på enten lam, kylling eller fisk med masser af grøntsager. Det samme med couscous, der også består af grøntsager og kød og er svær at blive træt af, trods den relativt simple sammensætning. Og ellers er det bare med at spise løs af de mange tørrede frugter, der er så karakteristisk for Nordafrika: dadler, abrikoser, blommer m.fl. Prøv også den traditionelle mint-te og få et indblik i marokkanernes fantastiske te-kultur!

Surfing i Marokko

Hvis du drømmer om at blive en haj til at navigere et surfbræt, så anbefaler vi at du prøver surfing i Marokko. Uanset om du er nybegynder eller øvet, så kan man fange Marokkos gode bølger det meste af året.

Et par gode tips til Marokko

Prut om prisen, særligt på markeder! Start lavt (lidt under halvdelen af den angivne pris), så er der en chance for, at du ender det rigtige sted. Er der noget, Marokko er fuld af, så er det markeder, så der er altid en mulighed for at gøre en god handel!

Tjek også om der er festivaler, mens du er i Marokko. Hvert år løber en række underholdende og livlige festivaler af stablen, og der er altså garanti for, at der bliver gang i den på en måde, som man sjældent oplever i Europa.

Du kan besøge Marokko hele året rundt. Somrene er generelt meget varme - mere behageligt er her dog om foråret og efteråret, mens vintrene kan blive kolde, især i bjergene. Bemærk dog, at der kan være stor forskel på temperaturerne afhængig af, hvor i landet du befinder dig.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.