{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Mozambique

mozambique-antelopes-savannah-cover
mozambique-carrying-basket-tofo-beach-sidebar

Rejser til Mozambique - Afrika uden omsvøb

Mozambique er den perfekte destination for dem, der længes efter uberørte hvide sandstrande, turkist havvand og flotte koralrev, for ikke at nævne dets kulinariske bravournummer: fisk og skaldyr i særklasse. Måske er det allerbedste ved dette land, at det er noget af det mest uberørte, der findes. For mange sydafrikanere er Mozambique faktisk deres tropiske feriemål nummer 1.

Skriv til os og hør mere!

Så selv hvis du er på rejse til Sydafrika, er det oplagt at lægge vejen forbi dette tropiske paradis. Fra Johannesburg i Sydafrika tager det kun seks timer med bil eller en enkelt time med fly til Mozambiques hovedstad, Maputo. Herfra er det varme og klare vand i Det Indiske Ocean blot et stenkast væk.

Mozambiques hovedstad: Maputo

Før du hopper i det fristende Indiske Ocean, kan det anbefales at udforske den pulserende hovedstad Maputo. Giv denne tidligere portugisiske koloniby tid til at folde sig ud og oplev, hvordan der med afsæt i dens krigsramte koloniale fortid er blomstret en moderne by frem. Gå en tur på et af byens mange farverige markeder, spis dit mæt i smækre, lækre friske rejer og lyt til noget af den gode og livsglade live musik, der er rundt omkring i byen. Energiske Maputo vil helt sikkert stille sulten hos den eventyrlystne og uafhængige rejsende, der er på jagt efter noget nyt og spændende.

Mozambiques uimodståelige kyst

En af Mozambiques hovedattraktioner er landets mere end 2000 km kystlinie med betagende strande og enestående muligheder for aktiviteter i og på havet. Udover sejlads, havkajak og sportsfiskeri er der - selvfølgelig - gode dykkermuligheder ved nogle af verdens allerbedste dykkersteder.

Tofo Bay

Fra Maputo kan det varmt anbefales at rejse nordpå til den nordøstlige provins Inhambane, hvor man finder intet mindre end nogle af klodens bedste strande. Her er der for alvor dømt afslapning i de eksotiske omgivelser, Mozambique er så rig på. Efter et par dovne dage kan man passende springe på en af de gode hav-safarier, der arrangeres i dette område. Her er der ret gode chancer for at komme til at snorkle ved siden af verdens største fisk: hvalhajen! Dette helt ufarlige og majestætiske væsen kan blive op til 12 meter langt, og er for mange højdepunktet på Mozambique-eventyret.

Bazaruto øhavet

Rejsen til Mozambique er ikke komplet uden et besøg på øhavet Bazaruto, et godt bud på den perfekte, idylliske og afsondrede ø-ferie. Bazaruto ligger 400 km nord for Tofo og er en beskyttet nationalpark uden veje, butikker og turistattraktioner - alt her er, er enestående og fantastiske naturscenerier. Længere nordpå kan du tage til smukke Ibo Island, som vi har skrevet lidt om her.

Kort og godt: Hvis du leder efter det "ægte" Afrika der endnu ikke er blevet opdaget af horder af turister, hvis du kan lide at dovne den på uspolerede strande - og hvis du samtidig kan lide en smule action og eventyr på havet - så er Mozambique dit næste rejsemål.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.